Såja.

Nu har vi kommit hem, eller rättare sagt kom vi hem i tosdags. Men jag har varit lat och inte orkat blogga. Hade tänkt lägga upp lite bilder från resan också... Men eftersom att det är hockey ikväll måste jag surfta på min dator och bilderna ligger i Mattias dator som han och Johnny använder när dom ser hockeyn Bilderna får jag lägga upp någon annan dag. Och lika så bilder på min nya frisyr! Jag var ju faktiskt (äntligen) och klippte mej idag. Det blev en riktigt rejäl klippning och jag är skit nöjd. Känns så jäkla skönt att gå från frisören och vara nöjd. Många gånger på senare tid har jag inte alls bilivit nöjd. Nu känns det helt rätt, jag är kort hårig igen! :D Nästa tisdag ska jag färga håret, jag längtar! Känns lite tråkigt med ny frilla men samma tråkiga färg...

Jag kutade även på stan en sväng idag köpte en orange stickad polo utan ärmar på HM, men den luddade av sej så jävla mycket. Kändes inte som att kvallan var så bra, tror jag ska lämna igen den imorgon. Ikväll har jag och Linn promenerat broarna, det var super härligt. Fast jävligt kallt!!

Förresten så har våra blommor i sovrummet fått spinn, nivet blom-sjukdomen när det ser ut som spindelnät på blommorna... Skit äckligt.

Hoppas jag får träffa Maja på fredag!

Nu bär det av!

Alldeles strax åkter vi mot Luleå för att sedan hoppa på planet som ska ta oss till Grekland och Kreta. Planet går 22.30, så vi lär nog inte vara framme på hotellet förän tidigt imorgon bitti... Känns lite tugnt, eftersom jag är sämst på att sova på flyg. Det surrar och lever om så jävla mycket. Men det ska nog gå bra. Är iallafall hur peppad som helst. Hoppas ett hotellet är fint och mysigt. Och att det är bra väder.


Avslutar med en kommentar som Mattias drog till med idag, han pratar alltså om mej:
- Du är äcklig... men söt. Och ful!


Ha det bra!

Onsdag.

Idag är det onsdag och jag började dagen med att sova alldeles för länge. Steg inte upp förän Mattias kom hem på lunch. Nu har jag hunnit vara förbi på Arbetsförmedlingen för att skriva in mej som arbetssökande igen. Det kändes verkligen tugnt. Inte alls peppande att vara fattig igen. Efter besöket på AF kände jag att jag var tvungen att prata lite med Vivica på Fotvizon lite. Så jag åkte dit och som tur var hade hon just lunch så jag drack en kopp kaffe med henne. Vi pratade lite om framtiden och jag ska nog få komma och "jobba" i entren nästa fredag :) Det känns super trevligt att dom vill ha mej där och kan använda mej till något. Jag längtar verkligen tills jag är färdig utbildad, det är ioförsej mer än ett år kvar... Men ändå!

Nu är jag hemma en tväris för att byta i tvättmaskinen och släppa in Elias som ska hänga här ett tag. Ska dra till farmor en sväng nu! Hörs sen.

Ny jacka!

Idag har jag köpt en ny jacka, jag är skit nöjd. Fast igår var jag lite tveksam. Men nu har jag kommit på att den är skit snygg.


Bik Bok 699:-

Vad tycks? :)

Helgen.

Nu var det snart en vecka sedan jag skrev igen. Tänker uppdatera lita kort vad jag gjorde i helgen.


Fredag:
Fredagen började med att jag cyklade iväg till kiropraktron, min axel känns som ny. Fast jag kan fortfarande inte sova på den sidan, för då känns det som om den blir sne igen. Vid 12 käkade jag lunch med mamma på Lilla Kina. Det var gott och jag blev mätt. Efteråt mötte jag upp Linn på stan. Jag handlade en tjocktröja och en tshirt till Mattias. Och en härligt blå lång tröja med tre kvarts ärm från Gina till mej själv. Maja joinade oss också på stan. Sen drog vi hem till mej och gjorde middag. Vuxet nog så drack vi rosévin, men så jätte gott var det inte. Efter en stund kom Karin. Vi satt och mös några timmar. Det blev en lugn kväll. För på i lördags var ju jag och Mattias bjudna på bröllop.




Lördag:

Vi började med att sova länge, sen kom vi på att vi inte hade köpt något kort till brudparet så vi tvär drog ner på stan. Sen fixade jag mej i il fart. Eller jag var iallafall rätt så snabb. Var kvar halv fyra. Vigseln började fyra. Vigseln gick fort, det är otroligt hur fort man egentligen blir man och hustru. Jag blev förvånad. Efteråt vad det middag och fest på Skeria. Det var jätte god mat och hela festen vad skit trevlig. Maja var vår personliga chaufför. Så vid 02.00 åkte vi hemåt.




Söndag:

Maja kom hit med bilen vid 12.15, eftersom jag började jobba klockan 13. Det vad lite tugnt, hade gärna legat kvar i sängen hela dagen. Men det gick bra att jobba. Lite ledsamt att det var min sista dag på schemat. Jag är härmed arbetslös igen! Tusan.


Onsdag.

Idag är det onsdag och jag har jobbat 8-16. Det har varit hel lugnt på jobbet idag, var till och med själv mellan 13 och 14. Jätte skönt! Direkt efter jobbet så åkte jag till Majs och käkade middag. Hon ville även ha hjälp med att köra hem en cykel, så vi for på Coop Bygg och köpte den och sen byggde vi även i hop den :) Det var jag faktiskt lite nervös inför, men det visade sej att vi hade kollen. Det gick som på räls! Yeey.

Nu vill jag bara att Mattias ska komma hem och mysa ner sej i sängen bredvid mej... Jag vill se heroes! Men jag kan ju inte se utan honom, det vore taskigt. Moooos, kom hem!

På fredag kommer Maja och Linn hit. Hoppas på en mysig tjej-kväll :)


Vi har köpt en Soda Stream!

Yeeey. I onsdags när vi var och handlade så köpte vi oss en Soda Stream! En svart. Okej, det det är snart en vecka sedan. Men ändå :) Det förljde även med en grön skit ful "designer" flaska. Den kunde vi ha klarat oss utan, vi köpte den nog mest för att den var svart och skit snygg.

Imorgon kommer mamma och Emmi hem från Rhodos. En vecka har gått väldigt fort! I helgen agerade vi som sagt katt vakter. Vi har sovit i mammas hus fredag, lördag och söndag natt. Jag är även jobbat 9-20 lördag och söndag. Så helgen har varit rätt lugn men jobbig. Usch vad jag inte tycker om att jobba helg, men det är ju dom jag tjänar mest pengar på. Igår var jag ledig fram till 16 så jag stannade i Ostvik och såg film med Perro. Hon är huuur mysig som helst, börjar kurra direkt man rör vid henne typ :)

Idag har jag varit ner på stan och träffat Anna, det var ungefär hundra år sedan sist. Vi gick och fikade och hade riktigt trevligt. Gick även på stan en sväng. Vid 15 gick vi hem till henne. Och Gud vad Freja har blivit stor, hela tre månader gammal. Kände knappt igen henne.

Imogon har jag fått ett extra pass av Inger så jag ska jobba 8-16. Riktigt bra tycker jag, det är absolut som skönaste passen för då börjar och slutar jag typ samtidigt som Mattias. Jätte skönt :)

Mattias slutade egentligen nu kl fem, men han ska stanna kvar på jobbet och skruva i mammas bil... Så jag vet inte alls när han kommer hem. Hoppas vi hinner fara och handla, för det behövs verkligen!

På lördag är det brölopp och jag är nervös, fastän vi bara är gäster.


Förresten så har Mattias syster Sanna och hennes pojkvän förlovat sej! Grattis på er :)






Soda Streamern! :D



Jag är förkyld!

Just nu ligger jag i soffan har legat här mest hela dagen. Jag steg ju upp tidigt för att skjutsa mamma och Emmi till flyget, sen har Kenneth varit hit och käkat lunch. Det var ungefär vad jag orkade med idag, är rätt så slut nu. Borde egentligen skriva en handlar-lista, men jag orkar inte gå och hämta papper och penna.
Ska fortsätta vila lite tills Mattias kommer hem. Sen får vi se om jag orkar fara till Karin ikväll som det var tänkt.

Nu ska jag snora vidare.

I dag är det Onsdag,

och jag har inte bloggat sedan i fredags kväll. Men jag tror att det är bäst att jag håller det på en lagom nivå, annars kommer jag aldrig att orka. Nu ska tvär uppdatera lite om helgen.
Fredag:
Jag jobbade till 20.00, Mattias hade middagen färdig när jag kom hem. Sen kom Maja hit så vi satt här och smyg drack lite alkohol. Vi hade en riktigt trevlig kväll och blev fullare än det var tänkt. Maja hade till och med haft problem med att cykla hem!
Lördag:

På lördagen vaknade vi lite lagomt bakis och drog ner på stan, Mattias köpte nya jeans och en t-shirt. Skit snyggt! Maja kom även i till stan, vi lallade på i några timmar och tog en fika på Kitchen. När klockan började nära sej tre drog vi hemåt. Till middag åt vi tacogratäng, Jonny, Carin och Maja kom hit och käkade. Efter middagen sminkade jag mej och sånt. Sen drog festen igång. För vissa blev det lite mycket sprit :) Det var en trevligt kväll som förvisso spårade ur helt, men ändå.

Till helgen jobbar jag och dessutom ska jag och Mattias sova i Ostvik fredag och lördag kväll. Vi är anlitade som katt-vakter eftersom mamma och Emmi är i Grekland. Skjutsade dom till flyget i morse. Nästa helg är vi bjudna på bröllop! Och veckan efter det åker vi till Kreta :D

Nu ska jag se film.