Så går de när man är otrogen.


091014

Jag känner mej lite småförkyld. Men det ska nog gå över, hoppas jag. Idag är sista dagen vi har kunder på skolan. Ikväll ska vi ut och käka och se stå-upp på Norra Brunn. Imorgon vet jag inte vad som händer på skolan, det pratas om någon överaskning. På fredag får jag mitt diplom! :D Och på lördag åker jag hem. Har bokat biljett till Luleå så kommer Mattias och hämtar mej där.

Nu ska jag åka till skolan. Hejs!

091010

Idag firar jag 6 månader som snus-fri! :D Dessutom skrev jag MVG på sista provet. Ikväll blir det suring och Maja och Erik, jag längtar! Gott.

091006

Idag satt jag, Ketty och Maggan för sista gången på Hatten innan ett prov. Idag skrev vi det sista provet på hela utbildningen! Om vi nu inte måste skriva om det förståss. Lite sorgligt känns det såklart. Men jag hoppas verkligen att vi kan sitta där någongång i framtiden igen. Vem vet?

Efter provet hade vi föreläsning av en väldigt inspirerade kvinna, Lisbet Finskas. Får ni chansen att lyssa på henne någongång så gör det.

Ikväll ska jag tvätta. Hej och hå.

091003

Det svider i mina ögon. Ska nog alldeles strax gå och lägga mej. Vaknade pigg och glad i morse kl åtta. Det börjar bli en vana. Lite läskigt, men samtidigt skönt. Jag har varit i Täby och pluggat med Ketty och Maggan idag. Det känns sådär inför provet. Men jag kan nog det mesta om jag bara tänker till lite.

Godnatt på er.

091001

Idag är det första oktober och vi hade minus grader i natt. Tyvärr har vi ingen sol riktigt än, så morgonprommisen blev en kall en. Jahapp, annars då? Jovars det är helt okej. Igår misstänkte jag att en förkylning var på G, men det visade sej vara falskt alarm. I helgen blir jag kvar här, det blir att plugga massor. Än har jag inte bokat någon plugg-date... Men det ordnar sej nog.

Både tisdag och onsdag har jag jobbat dubbelt på skolan, vilket innebär att man är två elever som delar på en kund. Alltså att man behandlar en fot var. Men nu är jag less, idag vill jag ha en egen kund! Det blir lätt så mycket tjafs när man är två.

Efter den här veckan är det bara två veckor kvar. Shit, vad allt har gått fort. Men guuuud vad skönt att flytta hem igen :)

Kram.