090618

Goddag! Idag efter skolan styr jag kosan mot Skellefteå igen :) Där ska det firas midsommar. Skolan börjar kl ett, men dum som jag var igår när jag köpte mitt 24-timmars kort till tunnelbanan så laddade jag in det kl 10, eftersom jag var på skolan tidigare igår och vaxade benen... Så idag måste jag också åka innan 10! Vad ska jag göra då fram till skolan börjar? Hmm.

Kan ni förstå att nästa helg kommer jag hem på sommarlov? Tiden har gått så jäkla fort och jag älskar det. Snart är jag färdig utbildad :D Det känns så jäkla skönt.

Aja, vi ses hemma i helgen. Kram.



Så här snygg var Emmie när hon slutade 9an förra veckan, och så här snygg var jag med 39 graders feber!
DE NI!

090615

Jo, mitt ont i halsen ledde till att jag senare under helgen fick feber 39,4. Så helgen blev rätt lugn ändå. Och idag är jag alldeles pigg och fräsch igen. Jag flög tillbaka till Stockholm i morse och åkte direkt till skolan. I veckan är jag ensam hemma, då kvinnan jag hyr av har åkt utomlands... Sköönt! Då jag kan passa på att laga mat hur länge jag vill och för en gångs skull titta på tv.

Det skulle vara en bild med, men den gick inte skicka från Mattias.
Puss.

TE!



Jag har ont i halsen. Jäkla skit.
Tack Maja, Linn, Emelie och Mattias =) Det är Skellefteåblandningen.
Kram.

090610

Jag har ont i halsen idag!!!! :S Jag vill inte bli sjuk nu när jag ska hem. Jag åker ju imorgon kväll... Suck.

Idag ska vi lära oss underbens massagen.

090608

Helgen var jätte trevlig och vi hann med mycket plugg. Imorse skev jag andra och sista anatomi provet. Det kändes helt okej. Jag antar att vi inte får tillbaka det förän på fredag... Och då är jag ledig, så resultatet får jag väl veta till veckan.
Åker till hem till Skellefteå på torsdag direkt efter skolan. Oh vad det ska bli skönt. Jag saknar Mattias sjukt mycket. Han den stackarn har dragit ut en tand idag. Pussi på dej.

Emmie går ut 9an på fredag! Vilket galej :D Haha, jag minns när jag själv stod där. Om du läser det här Emmie, så grattis... Jag vågar nästan lova att du har några av dina roligaste år framför dej nu. Gymnasiet!

Nu ska jag renskriva allt vi gick igenom på skolan idag.

090605

Helgen är full späckad! Idag efter skolan åker jag till Ketty i Täby och sover där till lördag. Lördag köper vi en flarra vin och åker till Karro i Norrtälje. Lördag kväll åker jag nog hem hit och sover, sen söndag ska vi ses i stan igen.

Och under tiden allt detta händer ska vi plugga till provet på måndag ;D

Jag är peppad. Synd bara att det är skit väder.


Ha det så bra i Grekland Maja och Erik! Kram på er!

090601

Första juni idag! Här är det groteskt varmt. Kram.



Jag längtar hem till dom här glassarna som Mattias har gjort.