090430

Skellefteå är sej likt! Idag har jag hunnit stiga upp tidigt, flyga hit, hälsat på Fotvizon, sagt hej till Linn på Clive, varit på systemet, skaffat ny bankdosa, hälsat på mamma på jobbet, käkat max mat, masserat Lailas fötter och nacke, kokat potatis och fått en kamera i födelsedagspresent av min älskling =)

Och än är klockan bara fyra. Strax kommer Mattias hem efter att ha hämtat Östling i Luleå. Då ska vi göra potatis sallad och fixa klart. Sen åker vi till Nicke och Emma och firar valborgsmässoafton. Great! 

 

Här har ni mitt lilla rum och mina nya pluggar! Puss och kram

090429

Åh ni skulle bara se mina nya vita pluggar! Jätte fina och väldigt diskreta :) Och små. Bara åtta milimeter.
Idag har vi gått igenom alla salvor och andra preparat som vi kommer att ska använda. Kul jul.

Kristian Anttila

på Stadsfesten blir så bra! Jag längtar så att jag spricker snart =)
Dessutom har ju jag sommarlov då, ännu bättre!



Förresten idag har jag bokat två extra kurser, vaxning och fotspa.
Också var Peter Haber in på skolan idag och köpte strumpor.

Nu ska jag plugga och fila naglarna.

090428

Idag var en av mina första dåliga dagar här, jag var både trött och okoncentrerad i skolan. Suck. Fy vad kvällarna blir korta när man inte är hemma förän vid sex. Aja, igår kväll blev det inget plugg alls... Så jag ska göra mitt bästa ikväll.
Jag längtar hem nå gudförbannat!

Pust!

Första praktik dagen avklarad... Pust!
Fastän vi bara går från 13 till 17, kändes dagen jätte lång. Och ännu längre blev den när jag hakade på en klasspoolare och kikade på ett skrivbord som hon skulle köpa begagnat. Men det känns bra att man har skaffat sej någon vän iallafall. Vi bor tydligen rätt nära varann också. Kul.
Först nu har jag kommit hem och har just käkat middag. Vi hade skönt väder idag med :)


Jag längtar efter att få massera Mattias fötter när jag kommer hem! Puss.

090427

Det blev sent igår. Jag kom liksom in i andra andningen, allt gick nästan av sej själv. Plugget alltså. Nu försöker jag komma igång igen. Har min första praktikvecka i veckan, så jag börjar inte förän kl 13. Ska plugga en timme till nu, sen fixa lite käk, sen åka in till stan och lämna igen en väska som jag köpte i lördags. Sen skolan =)

På torsdag morgon landar jag i Skellefteå! Jag längtar.

090426

Inte blev jag mycket klokare efter pluggträffen jag hade idag med två av mina klasskompisar. Jag kände mej bara väldigt oallmänbildad. Så nu sitter jag och jobbar febrilt med allmänbildningen (pluggar). Den ena är massageterapeut och kan hela kroppen utan och innan och den andra har jobbet på Danderyds sjukhus i evighet. Suck, och här kommer lilla jag... Jag vet inte ett smack om vare sej fötter eller kroppen i övrigt. Men jag kämpar på.

Jag har även en Mattias-svacka ikväll. Åh vad jag saknar honom men han är sååå långt bort. Vi har inte pussats på en hel vecka nu. Åh.

Nu har jag shoppat!

Det blev en riktigt lång dag på stan idag... Mina stackars fötter var riktigt trötta när jag kom hem =P Nu har jag varit hemma några timmar och har just lagat middag. Sitter i mitt rum och trycker i mej lite lax och potatis. Kladdar på tangenterna gör jag också. Det är lite tråkigt att jag inte har någon kamera tycker jag, jag skulle vilja vara så där hipp som alla andra och kunna blogga från mobilen... Men det är bara att glömma jag har inte ens skicka mms ju =/ Tråk.
Idag såg jag min första kändis, Dregen ;D Tyvärr var han arrangerad inne på Shock och stod och spelade musik. Inte så spontant som jag hade velat att det skulle vara "första gången". Haha.

Jag saknar Mattias.

090425

Idag ska jag göra min första nöjestripp till Stockholm City, alla andra svängar i veckan har bara varit för att köpa skolsaker... Nu jävlar. Ikväll blir det plugg :) Jag känner mej duktig.



I LOVE U MATTIAS!
Ring mej när du vaknar, pussi.

090421

"OBS! När man står på förfoten eller så kallat på tå (plantarflexion i leden) är den bakre, smalare delen av talus ledrulle mellan tibias och fibulas anklar. Då blir stabiliteten mindre i leden på grund av det glapp som blir mellan benen. I gång med höga klackar intar foten denna ställning. Då finns det större risk för vrickning av foten, gången blir tröttsam på grund av instabilitet."

Yeey, nu ska jag bli en fotterapeut. Önskar bara att jag kunde vara hemma samtidigt. Saknar ihjäl mej efter Mattias. Texten är lånad ur "Fotvård kompendium för fotvårdsspecialister" från Axelsons Gymnastiska Institut.

Tack för mej. HEJS.

090419

Det är himla dåligt internet på det här stället. Det loggas ur typ hela tiden.
Internetet hade säkert varit bättre om Mattias varit här. Allt hade kännts bättre om Mattias hade varit här.

Det känns väldigt konstigt att bo i en annan människas lägenhet, med den människan. Usch!

Kärrtorp!

Ta gärna en titt på Mattias mobilblogg.

090418

Nu åker vi till flyget.
Jag är bakfull, men vill tacka tjejerna för en förjävla trevlig kväll igår!

Nästa gång bloggar jag från mitt rum i Kärrtorp. Ta hand om Skellefteå så länge.
HEJSVEJS!

090417

Livet är att bra skönt ibland, har suttit i solen på balkongen och druckit kaffe. Oh vad skönt det var. Men det enda jag kan tänka på är flytten och allt jag har opackat. Jag borde ta tag i det nuuu, på en gång.

Förresten så bloggar jag från min nya dator nu!
Min LG Notebook PC E300 Sky Blue :D


Fin va?

Förresten

Min dator har pajjat!!! Vi hade till och med lämnat in den på lagning, men inte ens datasnillet på Jeloin kunde laga den. Han hade aldrig sett på maken. Han fattade noll. Och det betyder att Elina har varit framme, det är nog bara jag i hela världen som aldrig kan hålla en dator levanade mer än några ynka år. Jäkla skit. Så nu måste jag punga ut med flera tusen för en ny... ÅH! Ibland går livet bara emot en. Fast idag är jag glad :) Puss.

Mattias ska sluta till lunch idag!!! Vi ska umgås hela eftermiddagen.

090416

Om jag är snusfri hela dagen idag också, då har jag klarat en hel vecka utan snus! Jag är så jäkla nöjd. Fast det jobbiga är att jag är sugen nästan hela tiden...
Idag är det meningen att jag ska börja packa. Det känns förjävligt! Nu är det på riktigt. Jag åker ju på lördag.

Men Linn är då söt, det blir häng där på fredag. Det ska bli jätte kul. Men jag vill inte bli bakis eftersom jag ska flyga på lördag. Men jag vill ändå dricka litegrann och följa med ut på krogen... Hmm.

GRATTIS ELIAS SOM FYLLDE 18 IGÅR!

090413

Idag kom våren till lilla Skellefteå!



090408

Igår var jag och Emelie F och gymmade på Edda! Vi var riktigt hurtiga faktiskt.
Och jag har inte snusat på två hela dagar. Jag är grym.
På lördag är det fest. Imorgon ska vi till Kåge och käka påskmiddag.
Hejs.

090402

Haha, jag hittade ett skit roligt inlägg nu när jag satt och läste igenom min gamla dagbok på apberget.
Den 4/12 -06 skrev jag:
"kom igen. ät en morot och sluta vara trött."

Och Linn hade kommenterat med:
"ja hejja dig och mig!"

Haha, jag fattar inte sammanhanget. Men himla kul var det! Apberget dagoken är rena torsdags-underhållningen.
Kram på det.

090402

Igår var det första april och idag är det andra. Jag har gått en riktigt lång promenad nu på förmiddagen. Dessutom så har jag lovat mej själv att sluta snusa före utbildningen... Hur fan ska det gå till? Nu ska jag vika tvätt. Tjing.