Godmorgon

Jag har varit vaken sedan halv sju. Skjutsade Mattias till jobbet, för att jag tänkte köra bil till Solvik idag.

Idag ska vi spela brännboll. Alltså va? Tror dom inte att jag har viktigare saker för mej? Det är väl bara att åka dit och försöka få sluta så tidigt som möjligt. Jag ska göra praktik någon gång i maj, jag vet inte var jag ska praktisera. Några förslag? Det är jätte svårt att komma på ett bra ställe. Tusan.

Ikväll är det fest hos Maja och jag kom just på att det kanske inte var så smart att vakna jätte tidigt när jag ska vara vaken sent ikväll :P Jag borde försöka hinna sova en stund i afton. Hoppas att jag slutar tidigt!
Jag har försökt ringa Maja för att fråga om jag ska ta med sing star, men hon har inte svarat. Jag tror jag tar med det, det kan bli trevligt :)

Undra vad jag ska ha för outfit ikväll? Tidigare i veckan köpte jag ett par gula leggings, skit fina! Men jag undrar vad jag ska ha till dom? Jag får leta fram något helt enkelt. På tal om att köpa, igår köpte jag en vit skjorta till Mattias. Tyvärr kunde han inte ha den, men jag ska byta till en större. Hoppas jag hinner det idag! :)

Imorgon kväll ska jag till Anna på "babyshower". Jag har köpt två söta små presenter till bebisen.


Nu börjar det vara dags för frukost.

PUSS PÅ ER.

Mattias Olsson,

jag är så jävla glad att jag får vara din!

Sol och vår

Igår kväll blev jag soff-ägare! Det blev skit fint :) Jag är jätte nöjd. Fast den är ganska stor, men det betyder bara att den rymmer fler av mina goda vänner. Perfekt.

Idag sov jag länge, förlänge. Typ till tio. Sen har jag varit ute och promenerat och hämtat mammas bli. Måste köra en massa kartonger på tippen, soffan var inslagen som tusan.

Jag måste diska idag... Sen ikväll hoppas jag att jag och Maja ska ut och gå!

ÅHHHH det är så fint väder, jag blir alldeles glad :D

Soffa!

Umeå Open var kul! Förutom att Emmi hade ont i magen. Men bortsett från det hade vi trevligt. Dock blev det ingen brädåkning i söndags, vi förlorade ju en timme under natten så vi var ganska trötta. Det blev att vi låg i sängen hela dagen :) VI hade tänkt åka och hämta hit Snejke, men vi låg som sagt i sängen hela dagen.

Så vi åkte till Ostvik och hämtade honom igår istället. Nu är han här! Men tyvärr ska han nog snart ömsa så jag måste vänta någon dag med att mata honom...

Inflyttningsferren blir på fredag jag är superduper peppad! Soffan kommer ju ikväll så min lägenhet kommer att bli så fin :D

Imorgon ska jag och Majs ut och gå.

Puss och kram på er!
Mest på Mattias :)