091217

Idag är det 20 minus grader ute. Jag börjar senare idag och hade tänkt gå en promenad, för att mjuka upp kroppen... Har sån himla täningsvärk sen i tisdags. Men 20 minus känns inte så lockande.

I söndags var vi på Solbacken och köpte en gran, ja vet, vi KÖPTE! Den är hur fin som helst, absolut den finaste granen jag någonsin haft. Men det värsta är att den förmodligen inte kommer att stå sej till julafton. Den barrar redan. Igår satt jag i soffan och det var alldrles tyst i lägenheten då hörde jag hur ett barr föll ner på golvet. Åh. Det här är jätte jobbigt för mej. Den dricker inget vatten heller. Vi får helt enkelt hålla tummarna.

Gym ikväll?

091204

Idag börjar jag kl 11. Ska ta och stöka bort här hemma lite. Men först kaffe. Bussen till IKEA går kl 07.40 imorgon... Ingen sovmorgon här inte. Men det ska bli trevligt. Igår var jag, Maja, Linn och Erik och gymmade. Jag var lite seg, antagligen för att jag är lite förkyld. Alldeles tät i huvudet. Aja, ikväll ska vi äta homemade pizza :D Gott!

Hejs.

091201

Idag är det första december och vad passa bättre om inte en decimeter snö! Skönt. I söndags var Evelina och barnen här och bakade lussebullar. Gott. Idag börjar jag sent, ska slå på lite musik nu och städa. Måste komma igång med julklappsköpen också. Hmm. Ikea på lördag med jobbet iallafall :)

Nu har jag sett klart ett avsnitt av Desperate Housewives och druckit morgonkaffet.

HEJS!