Ostvik 2

Joo, jag är fortfarande kvar i Ostvik. Men snart flyttar jag tillbaka till stan. Imorron ska vi fästa listerna, sedan är vi klara här hos mamma. I helgen har det inte hänt så mycket. Jag låg hemma och sov på fredag kväll. Sen var vi som sagt i Piteå på lördag dag, men jag hittade inget värt att köpa. Men jag fick träffa Emelie L en stund, det var värt :) På lördag kväll skulle jag hjälpa Linn städa ur hennes gamla lägenhet. Det slutade med att vi gick på Olles och drack lite öl.
Igår, söndag, gjorde jag mest ingenting. Sen åkte jag tillbaka hit.

Ikväll har jag gått en mysig promenad i regnet med Maja och Ozzy :)

Puss.

Ostvik

Nu var det ett jäkla bra tag sen jag skrev. I veckan har jag bott hos mamma för första gången sedan i sommras. Det har konstigt nog gått bra. Jag och Kenneth har målat och stökat i mammas lilla hall. Ida har flyttat nu, jag sov hos henne i tisdags... Hon har riktigt mysig lägenhet trots att den ligger i en källare. Annars har veckan varit fylld med andra säsongen av Desperate Housewives, alldeles för mycket kakor och för lite motion.

Jag har kommit igång med körkortet rätt bra nu också, det är bara teorin som inte kommer att gå bra. Tusan. Just nu sitter Emmi och spelar gittar för mej och jag gillar läget. Dessutom har jag börjat käka järntabletter, jag känner inte peppet. Och snart ska jag och röntga njurarna... På lördag ska jag till Piteå och shoppa med mamma och Emmi :) Lite annat mys ska man väl också hinna med i helgen.

Föressten är det någon som kan lära mej hur facebook fungerar?

Puss.