Godmorgon

Usch vad tidigt det är. Jag sov hos Mattias inatt, han skulle vara på jobbet vid kl 06. Så vi vaknade halv sex. Jag var fruktansvärt trött, men han var tröttare... Stackarn. Dessutom ska han jobba själv idag. Jag ska försöka hinna kika förbi hans jobb och kolla läget i eftermiddag. Som tur är har jag körlektion kl 09.15 :) Så jag ska försöka hålla mej vaken. Sen ska jag träffa min förvirrade farmor en stund i stan.

Föressten så har jag fått en lägenhet! ;D Eller jag har väntat på den ett tag, och nu ska äääntligen killen som har bott där flytta ut. TJOHEJ! Jag och Maja följde med Kenneth och kikade på den igår. Den är iallafall lite större än den jag har nu. Känns skönt att ha en hall, ett kök och en fet balkong. Bara jag får måla/tapetsera lite och köpa en soffa blir det nog najs. När jag flyttat ut ur den här lilla lägenheten ska Maja ta över den.

Nu ska jag diska lite tror jag. Puss.

Tro på lyckan!

Varför är det så svårt för mej? Åh. Varför kan jag inte bara leva i ögonblicket och vara glad.
Sluta grubbla och fundera! Det kommer bara att förstöra. Damn it.
Det är kanske så att jag vill se något som inte finns där? Eller så finns det, men inte syns just nu...
HUR GÖR MAN?

Jag antar att Stockholm blir ett perfekt brejk för mej. Happytimes!

Hejsan

Idag har jag, Shelley Elina Markström, fakstiskt klarat teorin. Det känns otroligt skönt! Helt sjukt skönt! Jag trodde aldrig att det skulle gå. Men jag blev godkänd :D Men fotot ska vi inte prata om, det blev inte mycket att hurra för.
Såå nu har jag bokat uppkörningen också, i januari blev det.

Mattias sov här inatt, han skulle upp och jobba i morse så jag sympati-steg upp kl 06 med honom. Det var bra, för nu kan jag förhoppningsvis somna i någorlunda rimlig tid ikväll. Ikväll ska jag bara slappa, kolla på tv och känna mej nöjd med mej själv. Men först ska jag fråga Mattias om han vill komma förbi och käka palt med mej :)

På torsdag afton åker jag och Maja ner till Stockholm och hälsar på Emma, det ska bli så himla skönt. Oh, vad jag längtar!

Puss.

Berätta för mej

Jo, det känns faktiskt jävligt bra... :)

Åhh

Jag vill åka till Stockholm och träffa Emma nuuuuu!
Också vill jag göra bort teorin.

Sen vill jag ha jul :)

Stan nu. Hej!

Happyface

Jag är glad och trött.
Stan och julklappsinköp med Eli imorgon :)

PUSS!!!