Alltså

Igår var det nationella prov i svenska B. Vi hade fem timmar på oss att skriva, jag var klar en ungefär två och en halv. Jag skrev om bloggar. Tyvärr tror jag att jag inte riktigt höll mej till ämnet och diskussioner är inte min starka sida. När jag satt där och skrev kom jag på hur kul det egenligen är med en blogg. Jag borde lägga ner mer tid på min egen. Grejen är det att jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om jämt? Blir liksom samma sak jämt.
Jaja, igår var en hel skön dag. Efter provet satt jag, Linn, Emelie och några till ute på baksidan av skolan och solade. Vi satt där i tre timmar och jag fick faktiskt lite färg. När det var gjort hade jag en jätte kul idrotts lektion med en halvt okänd klass. När jag kom hem kom Emmi hit och åt, vi gjorde kyckling wok =) Gott! Sen tog vi min cykel och cyklade till obs och köpte choklad. Efter att Emmi åkt hem stor städade jag heeeela lägenheten. Sånt gör jag nästan aldrig! Det var underbart, jag skurade till och med kaklet inne på toan. Jag damtorkade, damsugade, plockade bort allt skräp och torkade golvet. Grattis Elina =) Det enda jag inte kunde göra var att byta till rena sängkläder, det ska jag göra på lördag.
Idag börjar jag inte förän två fast jag är redan vaken. Tror att jag ska gå/springa broarna snart. Efter det ska jag duscha huuur länge som helst och försöka läsa lite om Ikea till det muntliga nationella.
Imorron ska jag skolka för fösta gången på evigheter. Linn är nämligen ledig så vi ska åka till Umeå och försöka shoppa lite. Jag måste verkligen börja tänka ut vad jag ska ha på studenten! Problemet är bara min kropp, det känns inte kul att köpa kläder. Men jag ska acceptera och försöka göra det bästa av mej själv. Det kommer att blir kul. Det är så mycket jag vill köpa. Måste bara kolla så att pengarna räcker till allt har tänkt. Jag känner mej rätt rik nu så det borde gå bra =)

Nu ska jag ut på promenix! Jag längtar till spindel mannen, det kommer att bli bäst. Valborgs också =)
PEPP!

Javisst

Äntligen är det helg. Även om det inte känns så så är det de. Den här veckan har varit tuff. Bäst av allt är iallafall att projektarbetet är klart nu. Jag känner mej sååå nöjd! Jag har till och med internet igen, fast jag har dock inte min egen dator. Jag har fått låna en av elgiganten. I helgen händer det inte så mycket. Jag ska och äta snart med Ida och Emma, efter det vet jag inte vad som händer. Imorron ska jag till mamma, jag trodde vi skulle fira min bror men han är tydligen på tävling... Som alltid! Han är bra iallafall. Nämen, jag ska laga och fota sista maträtten till min kokbok. Jag behöver mammas kök till det, mitt är så litet och mörkt. Jag ska nog tillbaka hit på lördag kväll och göra ingenting. På söndag ska jag vara med Anna innan hon åker till England. Jag tänkte också försöka hinna förbi Idol som kommer hit då. Jag vill ha Carolina Gynnings autograf! Haha. Jag måste förbi Biostaden och hämta bio biljetter till Spider man III också. Vi är flera stycken ur klassen som ska gå på smygpremiären, jag längtar. Det kommer att bli kul.
Åh, skolan känns verkligen inte nödvändig nu. Det känns som att vi lika gärna kan ta studenten imorron. Det mesta känns bara som utfyllnad tills juni. Fast å andra sidan är det inte mycket kvar nu. Jag ska vara possitiv.
Nästan helg är det valborgs och vi ska fira Josefine tror jag. Och mej på ett hörn, jag fyller ju bara fredagen efter. Jag antar att ingen orkar festa med mej då. Hoppas det blir bra. Jag tror att jag ska önska mej en klippning och färgning av mamma i födelsedagspresent. Jag har inte råd annars. En ryggsäck vill jag också ha.

Nu hoppas jag att Ida och Emma kommer snart. Jag är hungrig!

OM

Om jag ändå inte vore sååå dålig på att skriva blogg. Just nu blev jag bara peppad för att jag läste lite i en jätte bra blogg nyss. Vi får se hur lång tid det dröjer innan nästa inlägg. Mitt underbara påsklov är snart slut. Jag har fyllt det med lite olika saker som till exempel försöka plugga massor. Det misslyckades jag stort med. Igår var jag, syster och mamma till Ikea Haparanda, vi körde även över till Finland. Där köpte jag massor med sprit! På vägen hem valde mamma fel rondell och inte förän vi kört nästan ända till Övertårneå, fattade vi att det inte var E4an vi körde på. Tusan! Idag har jag hjälpt till att måla bilhallen under motor centrum. Till lunch åt jag ärtsoppa och pannkakor, det var speciellt. Helgen hoppas jag blir lugn. Jag har några maträtter jag har ofotat till min kokbok, jag är rätt less på att laga mat nu... Men betyg är viktigare än man tror, så jag måste göra det. På söndag ska jag vara med Anna. Efter det är det massor med skola som gäller. Jag har precis en vecka på mej med projektrapporten nu. Jag borde skriva lite nu! Jag ska äta lite middag också...

Jag längtar efter mina cigaretter jag har i stan :(