Nu så.

Igår var jag riktigt duktig! På morgonen var jag, Karin och Nixon ute på en lååång prommis. Vi möttes vi psyket sen gick vi broarna. Det var super skönt, men lite kallt. Sen igår eftermiddag var jag och Maja och simmade på Edda. Vi simmade hela 1,5 km! De ni. Fast det tog inte mer än en halv timme. Nästa gång borde vi simma två kilometer :)

Idag har jag varit duktig på morgonen jag har kört igång två tvättmaskiner, gjort vegitarisk lasagne och varit ner på stan för att lägga av en snowboard som jag ska önska mej av mamma i julklapp! Hoppas att jag får den. Fast det tror jag nog. Jag börjar jobba idag kl 12, så Mattias kommer hem på lunchen med bilen, sen måste han promenera hem från jobbet i afton eftersom jag jobbar till 21. Han är allt duktig han. Nu när jag var ner på stan han jag även tvär kolla på tyg, hittade ett skit snyggt som skulle passa perfekt som gardin i vardagsrummet.

På fredag hoppas jag att vi ska åka och kolla på tapeter! Och på lördag åker vi till IKEA :D

Jag är riktigt jävla lat när det kommer till att söka jobb. Jag har inte ens skrivit om mina ansökningshandlingar klart... Skti också. Och på bostads-fronten (Stockholm) är det också dött. Jag har förresten ringt till skolan och tanten som svarade mejlade en "bolista" till mej, den borde jag börja beta av snart. Heja mej.

Vilken slö måndag!

Det är ju på måndag man alltid ska ta tag i alltig och allt så blir super duper bra. Jag kan väl inte påstå att jag har lyckats med det idag. Jag började med att sova till halv tio, sen fortsätta ligga i sängen och läsa Veckans NU, tills Mattias kom hem kl elva. Då åt jag frukost medan han åt lunch... Sen mös vi en tväris i sägen sen for han. Nu håller jag på att mata Snejke. Hoppas det går bra för honom, råttorna är så jävla stora nuförtiden. Sådärja, det var min morgon. Nu ska jag försöka ta tag i lite anda saker. Ikväll ska vi till Kåge och käka middag.

Imorgon ska jag och Maja och simma :) Sköööönt!

Jag måste bara få berätta

hur mycket jag älskar Mattias. Han är den som gör mej glad varenda jävla dag. Jag kan fortfarande inte förstå att det är han och jag. Att vi bor ihop. Att vi delar allt, delar livet. Att han finns för mej hela tiden. Jag förstår inte hur han orkar ibland, för jag kan verkligen vara skit jobbig, men han orkar jämt vara vid min sida. Han sätter mej aldrig åt sidan... På söndag är det tio månader sen annandagen 2007 när vi slutade dejta och blev ett par. Och jag är bara så förbannat lycklig!!

Tack för att jag får vara din Mattias. Jag älskar dej!




Kreta 2008

Godmorgon

Idag är det fredag, och jag ska jobba idag... Ända tills imorgon! Suck. Men det är bra med pengar. Mattias har varit sjuk hela veckan, men idag är han på jobbet. Det känns lite konstigt att vara ensam hemma helt plötsligt. Veckan har varit lugn... Har inte gjort mycket alls. Eller jag jobbade kväll måndag, sen har vi även dragit ihop hela min och Mattias familj och bokat julbord till oss på Gästis i Byske. Det ser jag framemot! Kommer nog att bli skit trevligt. Vi blir 18 st. Haha, ganska så stor familj :)

Igår var det hockey så vardagsrummet var full satt. Jag försökte då fila lite på mina ansökningshandlingar... Jag kom inte så jätte långt. Men en bra början iallafall. Det som sktiter sej är att jag inte har något snygg bild... Jag har några jobb som jag borde söka.

Helgen blir nog lugn... Jobbar ju till kl 11 imorgon, så efter det hoppas jag att jag och Mattias kan gå på stan och kika om tapeter. Vi ska ju tapetsera om vardagsrummet! :D Lördag kväll är det tydligen hockey igen, så det blir nog lugnt då också.

Grattis till Linn!! Numera är hon manikyrist :)

Fredag = helg.

Nu är det fredag vilket innebär helg. Vilket ändå inte gör någon skillnad för mej eftersom jag är ledig (läs: arbetslös) alla veckans dagar. Men Mattias är ju ledig och det är skönt. Ikväll ska vi nog handla, käka tacos och chilla. Förhoppningsvis ska jag klippa Mattias också. Det behövs, han är rätt så jävla långhårig. På lördag blir det kanske en sväng på stan på dagen. Kolla lite tapet och sånt. Mattias ska på hockey på lördag kväll, så antingen sitter jag hemma och väntar tills det är slut och hänger sedan med på Old Williams... eller så kanske någon vill hitta på något annat? På söndag ska vi göra en sväng förbi Mattias mormor och min farmor! Mysigt.

Jag har varit  vaken sen Mattias åkte till jobbet... Funderar på att gå en prommis nu när det har blivit ljust ute. Det är ju skit mörkt ute kl 7 nu mera. Jäg längtar efter snön, då blir det iallafall lite ljusare ute. Jag borde städa ihop lite lövhögar här ute på gården också. Kenneth har ju faktiskt kört hit släpen nu. Jag ska skriva en handlar lista idag också, annars löns det ju inte att handla. Åh vad jag har mycket att göra. Nu ska jag klä mej.




I onsdags var gjorde jag ett besök hos Linn på Clive, och kom hem med snyggt dekorerade naglar :) Heja Linn!

Blogg helvete!

Jag har någon slags hat kärlek till det här med bloggar. Jag äskar att läsa andras bloggar, men jag hatar att det tar sån jävla tid. När jag sätter mej vid datorn har det helt plötsligt gått flera timmar. När jag själv har bloggat känner jag mej väldigt nöjd, men innan jag har fått mej själv att göra det har det gått en vecka. Jag tänker att "jag borde" och att snart kommer folk  börja klaga för att jag bloggar så sällan. Men om jag ändå kunde lära mej att man bara kan skriva ett ord om dagen då blir folk nöjda.

Igår och idag har jag deppat, lönen är slut och jag har börjat inse att det inte kommer någon ny om jag inte gör något. Jag tog ut lite pengar från fonderna igår och gick på stan med Linn. Det skulle jag inte har gjort. Jag kom hem tusen spänn fattigare. Det är nog som Mattias säger att när jag vet att det inte är pengar som jag har jobbat ihop blir jag inte lika rädd om dom. Men jag måste verkligen snåla. Jag ska betala en hel jävla utbildning med dom där pengarna och dessutom leva på dom under tiden. Varje gång jag tänker på det blir jag livrädd.

Jag måste ta mej i kragen och iallafall försöka skriva nya ansökningshandligar... Men jag bävar inför det. Jag hatar att sälja mej själv. Vad fan är jag bra på? Vilka är mina starka sidor? Mina svaga sidor? Dessutom är jag så jävla noggran det kommer att ta tre veckor att skriva färdigt och hitta en bild där jag inte ser helt sär ut.

Nästa grej är hur fan hittar man en bostad i Stockholm? Så fort jag känner mej redo ska jag börja länsa alla mina och Mattias kontakter som möjligtvis kan ha kontkter med ett rum till mej. Jag blir bara mer och mer stressad. Och att vara stressad för mej är inte alls en bra sak, det är som om jag blir blockerad på något sätt. Jag kan inte ta tag i något jag vet inte var jag ska börja.

En sak vet jag iallafall, jag måste genomföra en här utbilningen... Annars kommer jag att känna mej som en lus resten av livet och det klarar jag inte av.

Dessutom försöker jag sluta snusa, just nu går det åt helvete. Jag längtar efter glass också. Städa trappen ska jag också göra. Och vika tvätten. Och laga mat. Och motionera. Och försöka känna mej duktig emellanåt.