090330

Idag är en "ledig" dag från min låtsas praktik, Fotvizon. Där jag fördriver några timmar i veckan. Men idag är jag alltså ledig. Jag ska tillbringa dagen med att åka till farmor. Vilket jag borde ha gjort för flera timmar sen. Men jag fastnade framför tv några timmar. Idag är det prick tre veckor kvar innan min första skol dag. Jag vet att jag tjatar, men ingen verkar ändå lägga på minnet när jag börjar. När jag gång på gång berättar att skolan börjar den 20 april blir folk väldigt förvånade och utbrister, "oj är det så snart?!". Jaa, det är snaaart! Det är bara tre veckor kvar.
Helgen var lång och skön, tyvärr blev hela söndagen knasig på grund av timmen som någon knyckte av oss. Vi sov huuur länge som helst. Och ännu lite mer på eftermiddagen, fast det berodde nog mest på bakfyllan.

Nu drar jag till farmor. Hörs.

090326

Idag är det ca 25 dagar kvar tills jag börjar skolan. I helgas var jag och Mattias i Stockholm och lallade runt lite grann. Det vad spännande. Jag fick kika på rummet ska jag hyra och så kikade vi in genom fönstren på skolan. Det såg riktigt fint ut. Jag gruvar mej för att packa... Förresten imorse var det -17!!! Ska det inte bli vår nu?

I afton står det stor handling på schemat.



Slänger in en frän bild på Maja och Mattias bara för att.