Tvätt tid

Jo, jag gjorde en liten miss idag. När jag lugnt och fint, ungefär klockan 15.15, satt i aulan och tittade på musikarnas vårkonsert kom jag på att jag hade tvätt tid klockan 14.00. Vilken miss! Jag skyndade mej hem strax innan fyra och rusade direkt ner i tvättstugan. Där stog de såklart en gubbe och tvättade redan, han använde till och med ALLA tre maskinerna. Hur kan man ha så mycket tvätt? Jag berättade att jag gärna skulle vilja hinna tvätta innan klockan sex när nästa hade tid. Han sa att jag fick vänta en timme medan han tvättade TVÅ maskiner till. Jag gick upp till mej, samlade ihop min tvätt och väntade till fem. Då smög jag försiktigt ner i tvättstugan, tog ut all hans färdiga tvätt och stoppade in min egna smuts tvätt. Så där ja. När jag såg att det var min granne (hon med samma namn som mej) som hade tvätt tid klockan sex, var jag tvungen att knacka på och fråga om hon hade brottom eftersom mina maskiner nog skulle dra över tiden. Det visade sej att hon inte ens skulle tvätta idag! Så nu har jag helt plötsligt hela kvällen på mej.

Men jag hoppas att jag slipper tvätta hela kvällen. Är det nån som styr upp nånting eller? Jag borde styra upp middag, jag är hungrig. Föressten så fick jag MVG i Foto B :D De var oerhört oväntat.

Imorron är det fetaste vattenkriget ever, jag längtar ;D

Måndag

Än så länge har det varit en bra måndag, de kommer nog att bli en bra dag hela dagen idag. Jag känner det! Dagen började med att Hasse kom förbi och konstaternade att de jag igår trodde var en död råtta inte alls var det. Om de hade varit en råtta hade jag lätt flyttat härifrån diirekt! Nu kan jag städa under diskbänken utan att vara rädd iallafall.

Vid tio cyklade jag in till stan för att boka en Turkiet resa. Så den 10 juni åker jag, Linn och Martina till Alanya. De känns underbart, jag längtar massor. Farligt dyrt blev de inte heller, eller jo, jag har lite ångest över att jag har slösat så mycket pengar på sistone.. och mer kommer de att blir. Studenten har ju inte varit än ;D

När vi har klara på resia sprang jag förbi mammas jobb för att ge henne lite saker och för att låna kopiatorn. Jag skulle förminska min tatuering som Linn hade ritat. När vi hade kompierat crika tre stycken frågade mamma: "Men, vad ska du ha den här till? ...Är de en tatuering?" Haha, självklart. Jag hade faktiskt inte berättat något för henne, då skulle hon bara gå och vara nervös. Klockan elva steg vi in i Martina och Jockes lägenhet. Jag fick börja, tack och lov annars hade jag kanske hunnit ändra mej! Nu är den iallafall gjord, jag är nööööööjd.. Fast än jag inte kan se den.

Nu borde jag dra mej till stan, jag och Anna ska fara och handla saker till lekarna vi ska ha med klassen imorron. Jag känner peppet :D ÅÅÅÅÅH sommar och fest!

Lång helg

Jajamen, i helgen var det lång helg. Eftersom Linn skrev ett så bra inlägg om vad som hände i helgen så hänvisar jag till det. Förutom att hon jobbade massor och de gjorde inte jag! Jag jobbade bara fredag dag med att dra bredbands kablar i ett rör, jag fick även prova köra Kenneths lilla grävmaskin. De var en upplevelse jag sent ska glömma. Medan det spöregnade så åkte vi till stan. Kenneth köpte ett par riktiga snickarbyxor åt mej. Dom är blåa och jätte fina!

På fredag natt fick jag feber och var sjuk hela lördag dag. Jag låg mest i sängen. På söndagen tog jag det lugnt och vilade. Egentligen är jag fortfarande sjuk. Ska försöka ta det lite lugnt i veckan, så att min smiley får lite tid att läka. Det är en vecka sedan jag gjorde den och den är fortfarande svullen, de är inte lovande. För mycket alkohol, förkylning och snus är inte bra för en ny piercing... Om den inte skyndar sej och läker snabbt kommer den nog aldrig att läka. Eftersom jag ska festa varje helg fram till efter stadsfesten ser det som (snacka om planerad).

Imorron där det av till Umeå med mamma och Emmi, vi ska shoppa massor. Jag hoppas iallafall att jag hittar ett par skor och student kläder. Det är bara tre veckor kvar nu! Skolarbetet är i stor klart slut efter de här veckan, då återstår bara att styra upp klassen. Fixa fester, lekar, skrinda, fotning osv. På onsdag har jag äntligen min efterlängtade klipp tid. Det måste blir bra, de tror jag det blir också. Jag litar på Maria.

På fredag är det alkohol som gäller igen. Station 8 kanske inte är skitkul men det duger!

Nu måste jag laga mat, ska iväg på teori snart. Efter det ska jag på bild 3ornas vernisage.

KRAAAAAAM

Plugg

Mamma har redan varit här en timme och pluggat med mej. Hon är en ängel som till och med skippar jobbet för att jag inte fattar historian. Det är historia prov imorron, amerikanska och franska revolutionen... Känns inte så peppande. Imorron är det iallafall över. Jag och Carro ska plugga ikväll sen ska hon sova här. Det är en massa mer skola också. Imorron kväll ska jag till Emelie F på kalas. Det ska bli trevligt, lekar, snack och mys. Lördag ska jag träna gratis på Friskvårds och på kvällen ska jag nog hänga lite med Anna. Det var så länge sen, jag längtar. Hela söndagen ska jag plugga. Jag måste! Det är huuur mycket som helst.

Projektarbetsmässan var det ovärdaste jag har varit med om. Och körkortteorin. Usch!


Tiden

Idag är en sån dag när jag känner att tiden bara försvinner. Först sov jag alldeles för länge, hur stressad blir man inte av det? Efter frukosten visade Elias lite Teakwondo till min idrottsfördjupning (bara för att jag var ett pucko i ettan och måste göra den nu). Jag har hoppat studsmatta också. Men bara för att jag råkade väga mej igår är mitt liv över. Det var länge sen jag kände såhär. Kanske mest för att det är vår och jag är mer peppad än deppad. Då blir effekten motsatsen också. Fan!

Nu ska jag skriva den förbannade idrottfördjupningen. Jag gillar det inte.
Jag är smyg negativ idag. Glömde säga att Maja var här igår och det var trevligt! Tack.

Det är bara en massa krav just nu. Jag har inte tid!
HAHA peppat inlägg..

Min födelsedag

Nu måste jag börja med att skriva om dagen före min födelsedag, torsdag. Bara för att det har hänt mycket kul. Torsdagen började lite ovanligt med smörgåstårta som kombinerad frukost/lunch. Medialaget och MP3orna invigde de nya media lokalerna. Det var rätt trevligt och gott med smörgåstårta, förutom att det bara kom tre stycken från branschen och hälsade på... så det gav nog inte så mycket. Men det skiter jag i för jag tar strax studenten! På svenska lektionen efter tårtan höll hela klassen på att dö av skratt. Anledningsen var Jäddans oförberedda muntliga redovisning om fjortisar. Det var det roligaste på länge. Det gick kanske inte riktigt så bra, som han själv sa i slutet "de här barkar ju (lägger ut snusen), ähh jag är nog klar nu". HAHA. På gkon jobbade jag inte så hårt, vi peppade mest för Spiderman 3 som vi skulle och se den natten på smygpremiären. Efter skolan följde Jossa och Björn mej hem och fördrev lite tid till klockan sju, när vi skulle käka på max. Greenmål, gott! Vi mötte Azra, Agnes, Carro och Suz där. När maten var uppäten tog vi en buss till Moröbacke. Från centrum skulle vi alltså hitta hem till Mattias. Det var lättare sagt än gjort. Jag ledde alla fel flera gånger. Förlåt för det, men det var inte lätt :) Väl hemma hos Mattias kollade vi lite teve, lekte lekar, skrattade och var trötta. När klockan äntligen blev typ elva drog vi oss mot bion. Det var mycket mer folk där än jag trodde! Alla ville se Spiderman, såklart. Efter lite för lång väntan började filmen. Jag satt bervid Fredrik och Suzanne. Alla var jätte söta, prick klockan 00.00 skickade alla grattis sms till mej utan att jag visste om det! Och Fredrik hade en hemma gjord Spiderman mask, haha. Filmen var bra, jag blev både rädd och grät i slutet. Fast mitten kanske man kan disskutera. Jag är glad att jag var där och såg den iallafall. Sen sov Jossa över hos mej, vi kom kanske hem vid tre... och somnade inte förän fem.
spiderman 3

Dagen efter, fredag min födelsedag, skulle vi upp klockan åtta. Pigga och glada pallrade vi oss till Johnnys lektion. När den äntligen var över, kunde jag ha dragit hem fortast möjligt men jag råkade dröja kvar lite på skolan. Jag hjälpte Anna med hennes projektarbete. Vi kom också på att ingen orkade gå på Nova så vi skulle grilla istället. Vi hittade ett litet gäng med klasskompisar som ville med. När jag äntligen kom hem somnade jag och sova två och en halv timme. Hur skönt som helst! Ida ringde och väkte mej, tack för det! Kenneth kom och hälsade på tvärt och gav mej en prestent. Han hade fått ett barnbarn :) Han pumpade min cykel och vi bestämde att jag ska åka hem med honom idag. Jag mös resten av eftermiddagen med lite plugg och överblivet godis från bion. Jag försökte peppa folk att komma och grilla också, bra gjort. Vi skulle ses där sju, det blev snarare åtta. Linn och Ida kom förbi här. Poppis, två bilar kom och hämtade mej. Hihi. Vi drog och köpte korv och godis, sen gjorde vi upp en eld på Kyrkholmen. Vi belv rätt många endå. Jätte trevliga människor, jag hade hur trevligt som helst. Den perfekta födelsedagen. Dom sjöng iallafall för mej, men det slutade med att Martin sjöng solo och att jag skulle dumpas på en soptipp i Jörn... Massor med korvgrillning och härliga samtalsämnen. För att inte tala om Annas alla lekar. Viskleken. Ett två tre ost (heil?). Säga ord som slutar på tion, där jag åkte ur rätt snabbt... Marco Polo?. Att man skulle låta som ett djur. I slutet när vi inte var så många kvar körde vi en lek när alla skulle komma på några ord och en rörelse. Sen skulle man säga sin och någon annans, så var det dens tur att säga. Det spårade, men det var jävligt kul! Haha. Vid tolv blev det kallt så vi drog hem. Då var ju lix min födelsedag slut!

Idag ska jag till mamma, Kenneth kommer snart och hämtar mej. Det känns som att jag borde vara bakis nu, för igår kändes det som att man drack, fast man inte gjorde det. Skönt, för jag MÅSTE plugga idag.. och ikväll.

Nu vill jag bara tacka alla för en heelt perfekt födelsedag! TACK!

Valborgs

Åh vilken bloggare jag har blivit. Nu är valborgs över. Jag som hade sett fram emot det huur länge som helst. Kvällen levde kanske inte riktigt upp till mina förväntningar men jag är nöjd iallafall. Det började med att jag och Linn åt pizza hos henne. Efter ett tag kom Reine och Emil också. Emil var kry som vanligt, han spydde en stor pöl jägermeister på golvet. Linn var tvungen att torka... stackarn. Vid nio lämnade vi Emil och cyklade till Rickard. Där var det fest med blandade människor. Jag hade rätt trevligt, visst. Ibland blir det bara för mycket. Jag kan inte lyssna på vad som helst, hur länge som helst. Jag måste säga ifrån. Fyfan vilka idioter det finns! Jag kände att jag inte pallade mer så jag bestämde mej för att dra. Linn också. När jag kom ut stog Robin i dörren och tittade på ett slagsmål som inte riktigt hade tagit fart än. Jag ställde mej brevid och tittade jag med. Och ja, det finns absolut för mycket idioter i värliden. Grejen var ett den ena killen (såklart var dom killar också, sjäävlklart) påstog att den andra hade kastat en ölburk i huvudet på den första killens tjej. Helt sjukt! Eftersom jag trodde att någon idiot hade snott min plånbok så cylkade jag och Linn förbi henne. Som tur var den där. Vi mötte Emil vid punkthusen och sen drog vi till gänget som satt och grillade vid älven. Det var inte speciellt mycket ös. Vi bestämde oss för att dra tillbaka till Rickard, men när vi ringde och kollade om några var kvar där så de att de skulle komma ner till älven. Så jag Emelie, Emli, Linn och jag stannade kvar vid våra cyklar och väntade. Tyvärr dök det aldrig upp några. Fast efter ett tag gick det förbi några trevliga prickar som Emil kände. Så vi tog med oss dom ner till grillplatsen och gjorde en eld. Eftersom gänget som hade suttit där tydligen hade dragit medan vi var vid våra cykar. När vi suttit vid elden ett tag återvände Emelie O med Robin och Robin. Vi blev några stycken iallafall. Efter någon timme började folk sakta men säket att droppa av. Till slut var det bara jag, Emelie, Linn och Emil kvar. Vid halv tre drog vi också. Jag och Emelie sa hejdå till Linn och Emil utanför Emil och cylkade vidare till sörböle. Emelie var rätt så fulldå, så hon följde med upp till mej och spydde och fikade lite innan hon drog vidare till sin moster. Vid fyra fick jag ääääntligen sova :) Jag är nöjd med min valborgs på sätt och vis.
På fredag fyller jag 19, men det blir nog inte så mycket fest då. Mest plugg skulle jag tro. Usch!

Nu ska jag klä mej och dra iväg och käka med Linn och Emil. Puss på dom!