Vi övergick till humor.

Nu blev det tydligen humor kväll, vi sitter och kollar på gamla Robet Gustavsson klipp på youtube. Hur kul kan det bli? Maja har dessutom druckit sex öl... Som en av hennes vanliga fyllor, fast hon är tusen gånger lugnare nu än i vanliga fall :)
Jag och Mattias som hade tänkt orka gå på stan imorgon... Jag skulle egentligen kunna somna vilken sekund som helst. Fast det är bara att bita ihop, för jag har jävligt trevligt!

Nu är det så.

Okej, nu är det så att vi verkar ha en blogg kväll här. Jag, Maja och Mattias. Så jag kan ju inte vara sämre. Denna kväll går alltså ut på att prata om sin egen blogg (göra reklam), skriva blogg inlägg och bara skryta lite allmänt. Min lilla skithög till älskling har prata om alla sina besökare heeeeela kvällen. Hallå? Han startade sin blogg igår... Än finns intresset, men vi får se hur länge det håller i sej. Lycka till Mos ;)
Maja och Mattias har även lagt upp varsin "dagens outfit", men så lågt tänker jag inte sjunka. Iallafall inte ikväll. Jag är jävligt risig ikväll så någon "dagens outfit" skulle nog inte impa speciellt mycket på någon.

Jobb!

Jag bloggade inte på hela dagen igår. Jag kände att det inte fanns tid. När jag slutade 10.00 åkte jag förbi och hämtade upp farmor, tog med henne till Ica Maxi. Hon ojade sej över hur mycket hon hade handlat hela tiden, "Oj, det här kommer säkert bli 1000kr...Det har jag inte råd med, oj så mycket jag har handlat...". Men när vi kom fram till kassa visade det sej att hon inte hade handlat för mer än 364kr. Efter det så åkte vi hem till mej och fixade med lite lunch, Mattias var på väg hem på lunch. Sill och potatis :) Mums.
Medans Mattias återvände till jobbet fortsatte jag och farmor att dola på här hemma. Som sagt så började ju jag om 16.00, så vid halv tre började vi dra oss mot Ursviken igen väl där han jag sova 20 minuter på soffan. Sen tillbaka till jobbet igen.

Nu började jag snart jobba igen. Börjar 12.00 idag. Och här sitter jag opåklädd och opackad. Jag är egentligen stressad. Men jag från skylla mej själv för jag sov till halv elva.

Imorgon och på söndag är jag ledig!!!!!! Imorgon på dagen ska jag och Mattias gå på stan :)

Lite bilder från Lycksele djurpark.

Jag och Mattias lånade Mattias systerson Ceasar en dag i sommar. Vi åkte till Lycksele djurpark och hade en jävligt trevlig och varm dag.



Jag och Ceasar klappar getter. Sekunden efter var det en get som nös, Ceasar blev jätte rädd!


Haha, eftersom lilla Ceasar tar bilden tror vi att vi måste böja oss ner.
Det ser ju bara dumt ut.


Jag och Ceasar i den enorma lekparken.


Killarna kör fyrhjuling.


Typ glasstajm.


Lekställningingen var verklingen inte byggt för vuxna människor. Det var trångt överallt.


Okej, nu är det verkligen duschen som gäller!!!!!!

Det är ett helvete att vara vikare.

Rosorna jag fick av Mattias igår :)


Mamma Mia var en hel skön film. Jätte fin och jätte rolig. Jag var på något konstigt humör så jag ville helst grina, men ändå. Efteråt skjutsade mamma hem mej. Det var tänkt att jag skulle klippa Mattias igår. Sist jag klippte honom använde jag köks-saxen, den är tyvärr lite för slö. Så nu har jag tänkt vänta tills Linn kommer hem från utbildningen så jag kan få tillbaka frisör-saxen. Då kan jag klippa Mattias.

Idag börjar jag jobba klockan 16.00, jag jobbar jour... Så jag slutar inte förän klockan 10.00 imorgon. Då är jag ledig framtills 16.00 då jag börjar jobba igen. Det är ett helvete att vara vikare. Usch! Jag hatar dessutom att sova på jobbet, jag trippar runt på tå hela kvällen och hela morgonen, rädd för att väcka någon. Skit jobbig.

Idag har jag fått lön! Min fetaste lön på hela sommaren! Ska försöka hålla mej från att shoppa upp alltihop. Var ju ner på stan i måndags, då köpte jag mej ett par ljus gråa jeans från Cubus. Inte direkt min favvo butik, men jeansen var snygga och billiga. Jag har även tänkt försöka spara några tusen tills vi åker till Kreta. Och dessutom blir det nog att köpa en ny mobil den här månaden, jag är grymt less på den jag har nu. Kanske jag åker nu direkt efter att Mattias varit hem på lunch och kikar om en telefon :) Vi får se.

Nu måste jag he mej i duschen!

Hallon och blåbärs paj.

I lördags var jag och Mattias ute i skogen (snart min egen skog) i Kusmark och plockade blåbär, vi hittade även lite vildhallon! Egentligen var vi där för att leta en julgran. Ja, jag vet att jag har tidig, men jag längtar verkligen tills jag får ha en egen levande gran. Vi hittade ingen jätte fin, men några potensiella fanns det allt.

Nu på förmiddagen har jag bakat en paj utav hallonen och blåbären. Den blev übergod! Mattias kom hem på lunchen så jag gjorde tonfisksallad och så åt vi pajen till efterrätt. Jag fick även en bunt röda rosor av min älskling, vi firar åtta månader idag... Det är helt sjukt hur fort tiden egentligen går. Jag har knappt fattat att jag är 20 år. Haha, en kväll när jag åkte hem från jobbet var jag lite sentimental, jag höll på att börja gråta för att jag kom på att jag får gå på systemet. Och då är det ändå typ tre månader sedan jag fyllde år.

Schysst som jag är ska jag gå på bio med mamma på jag och Mattias åtta månaders dag. Vi ska se Mamma Mia. Jag lägtar.

Fan, nu ska jag kila iväg och städa trapphuset.

Hur kan det vara så svårt?

Hur svårt kan det vara att blogga regelbundet? Jag älskar att läsa bloggar, men bloggar ALDRIG själv. Det känns som att jag inte har något vettigt att skriva, men visst jag har det. Man behöver ju inte vara så djupgående. Okej... Let's blogga.

Sist jag skev hade jag och Mattias just flyttat ihop. Nu har vi bott tillsammas i nästan två månader, det flyter på fint. Nu är det ioförsig väldigt stökigt här, men jag tycker vi har fixat det rätt fint här. Det blev tapetsering i sovrum och kök. Vardagsrummet har vi knappt börjat med. Vi har en tv och en soffa, vad mer behövs?

Jag jobbar sedan i maj på ett gruppboende i Ursviken. När jag började var det supertrevligt, nu börjar det gå mej på nerverna. Brukarna tjatar om samma saker dag ut och dag in. Inte konstigt att jag blir less. Dessutom är det en bit bort, det kostar att köra ju! Jag har tack och lov bara några veckor kvar där. Då ska jag och Mattias passa på att åkta till Kreta en vecka. Men samtidigt hoppas jag att jag får komma tillbaka lite som vikare annars är jag helt utan jobb. Usch, det är hemskt att vara arbetslös.

Till våren (redan i April) ser det ut som att jag kommer att flytta ner till Stockholm ett halvår. En utbildning i medicinsk fotvård hägrar. Förhoppningsvis bangar jag inte. Det återstår att se. Det skulle vara guld om jag kunde skärpa ihop mej och flytta ner. Fast jag vet inte helt säkert än om jag skulle klara det.

Idag på förmiddagen har jag suttit på mammas jobb och sorterat papper åt en av mammas slarv kunder. Ja, jag får betalt... Tacka gudarna för det. Nu är jag hemma och har käkat lunch. När Maja slutar ska jag möta henne i stan. Mattias behöver shoppa, så kan kommer också in till stan efter jobbet. Trevligt :)