Fasta

Nu fastar jag, har inte ätit någon fast föda på hela dagen. Och jag hade rätt, det är ingen hit att vara bakis och inte få käka. Usch vad jobbigt det var i morse. Men jag har hällt i mej vatten, multivitamin och saftsoppa och nu har jag  dessutom ätit/druckit lite bujong och känner mej relativt nöjd.

Jag hade super skoj igår! Alla var snälla och trevliga. Fin kväll. Så det kändes ändå lite värt att vara bakis och hungrig i morse... :) Linn kom förbi på idag, vi gick på skyltsöndagen. Det var kaos och mycket folk. Nu är jag uttråkad och rastlös, känner att jag måste hitta på något för att inte äta... Funderar på att gå och sola. Eller lägga mej och sova. Eller läsa teori.

Jag längtar till nästa helg.


Jaa, sen måste jag bara tacka Åsa som skjutsade mej till festen igår. Huur snällt som helst.

Till Maja

Jag har ju skrivit jätte mycket dom senaste dagarna, nästan lika mycket som du.. :] Nu måste du börja läsa min blogg igen!

Haha, jaaa... Har du någonaning om vems hand det är? :O Den är lite äcklig faktiskt.

Lördag

Fast egentligen är det bara fredag kväll än... Jag borde verkligen sova. Har egentligen ingenting att skriva heller förutom att jag blev bjuden på ferre imorgon... Vet inte riktigt hur jag ska göra med det. Eftersom jag måste fasta söndag och måndag pga njur-röntgen på tisdag morgon, vilket jag inte alls ser framemot. Det känns inte så peppande att inte få äta något när jag är bakis på söndag. Men det skulle vara jätte trevligt att fara på festen iallafall :)
OJ, vad jobbigt det blev :P

Puss och godnatt.

Jo

image9

Här är en fin bild på jag och Maja på Balzac förrförra helgen, som jag snodde från efterfesten.com. Har tänkt skicka den till Maja jätte länge men hon är ju aldrig online på msn, så det får bli så här istället... Nu kommer hon förhoppningsvis att se den  :)
 Det som tyvärr förstör nästan hela bilden är den tredje handen (vet inte vem den tillhör) som är på helt fel ställe! Uscha!

Aja, puss!

Okejdå,

Jag kanske borde ta tag i bloggen ändå. Egentligen vet jag inte om jag har ork till det. Men jag kan göra ett ärligt försök iallafall :)
Sååå, nu är Kenneth i Umeå och ska operera hjärtat. Det känns jätte surt. Han var liksom min ordning, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra om dagarna. Som vanligt finns det saker jag kan fylla mina dagar med, men jag har så svårt att komma mej för. Idag sov jag till tio, dvs alldeles för länge. Mamma ringde och frågade mej om jag ville följa med till farmor och käka lunch... Jag sa nej, fast jag tror jag ska ringa och ändra mej. Då kan jag sitta på körskolan och plugga sen.
Annars är jag mest bara förvirrad just nu... I helgen ska jag vara nykter!

Pussochkram.