Börja om

Imorron ska jag börja om att jobba, fast med Kenneth. Hoppas de inte blir så länge. Jag är rätt så slut efter febern fortfarande. Solviks lägrena är över nu och jag har nog inte riktigt fattat det. Man är så van att stiga upp och åka dit varenda morgon. De var ju varit så en hel månad nu.

Jag längtar till min lägenhet. Har bott här alldeles för länge nu! Fast samtidigt har de varit skönt. Mamma är värsta serviceminded och gör allt åt en. Hon har nog ändå saknat mej lite här hemma.

Nu är Emmi på popkollo (som jag tvingat henne att åka på, som hon så fint sa till Norran) hoppas hon har trevligt. De har hon nog, hon fick träffa Sahara Hotnights igår! Jag är lite avis.

Idag har varit en slapp dag, jag har inte gjort något. Började med att sova för länge, sen ligga i soffan och göra ingenting. Jag gick en promenad på eftermiddagen. De var allt... Eller just ja, Linn kom förbi en stund ikväll också. Nån dag i veckan ska hon färga och klippa mitt hår också, jag längtar. Behöver förändring, börjar om.

Godnatt.

(Två veckor kvar till Kroatien!)

Natt

Nu sitter jag i nattassistent-rummet i Rönngården ett. Jag jobbar natt, min andra och sista för den här sommaren. Det blev en tidig kväll för deltagarna ikväll, de flesta gick i sina rum innan halv tolv. Det var skönt, för jag hade inte orkat tjata. Sånt är jobbigt. Just nu är det super lugnt här, jag har diskat och tvättat lite. Och sopat golven. Duktiga jag, om nån timme kanske jag kan lägga mej och slumra lite i soffan ;D Föressten, får man skriva blogg på arbetstid? De tror jag inte.

Idag (igår) steg jag upp tidigt och åkte med mamma och Emmi till stan. Emmi fyllde fjorton! Så presenter stod på inköpslistan, dock blev de inte så mycket av det. Emmi betalade sina saker själv och mamma ska betala till henne senare. Av mej fick hon ett hål i örat, som hon själv kom på att hon ville göra. Det var alltså inte ens mitt förslag. Jag köpte råttor till Snejke också, så han ska matas imorron (idag) på min lediga dag.

Jag vet inte om de blir något PDOL för mej i år, jag är inte alls peppad. Iallafall inte på att supa och tälta. Om jag åker dit blir de nog nyktert! De känns skönt. Fast vi får se, jag kan ju hinna ändra mej. På måndag hoppas jag att jag får börja jobba med Kenneth :)

Nu ska jag kila och hänga lite tvätt! Kram på er.

Suck

Oj, vad sällan jag skriver. Det är nästan skamligt! Jag skyller på mitt jobb. Det tar snart kål på mej. Vi börjar verkligen vara less på varandra, både deltagare och assistenter. Men det är klart vi umgås ju nästan dygnet runt, skijs klockan tio på kvällen och ses igen klockan sju på morgonen. På måndag dag åker deltagarna på detta läger hem, och på kvällen ska vi ha personalfest, det ser jag framemot. Personalfest känns vuxet. Tisdag är jag ledig och på onsdag börjar nästa läger, vilket jag inte alls är peppad på. Mitt sociala liv har dött på riktigt nu, jag har inte tid med något eller någon. Anna Lindström ringde ikväll och ville att jag skulle komma på fest. Attans. Jag blev super glad för att hon ringde, men deppade ganska snabbt ihop. Eftersom jag inte kan gå på fest överhuvudtaget på två veckor till, förutom personalfesten. Jag måste erkänna att jag är riktigt sugen på att umgås med folk, men känner mej inlåst på Solvik. Om jag ändå hade haft en vecka ledigt mellan lägrena! ÅH. Mest ledsamt är ändå trästock. Det har jag sett framemot så länge och nu kan jag inte ens fara. Usch. Jag vill inte tänka på att jag kommer sitta på Solvik fram till tio och sen bara åka hem och sova för att stiga upp pigg och glad klockan sex dagen efter igen. Huvva. Egentligen vet man ju inte om de blir så kul som man föreställt sej, eftersom jag kommer att jämföra med förra året och det är inte mycket som slår det! Men bara att veta att alla mina vänner är där och roar sej gör lite ont. Föresten så saknar jag MP3 också. Mitt humör är verkligen inte på topp ikväll, ju längre jag sitter här och skriver desto mer vill jag gråta. Dessutom är jag ensam hos mamma ikväll. Familjen är i stugan, vilken gör att jag känner mej ännu mer ensam.

Jag borde sluta klaga, javet, men när man väl startat är de jävligt svårt att sluta! Jag blir iallafall rik... Och jag ska på PDOL. Inte för att jag är överpeppad på det, men det är ju det enda som är kvar av festligheterna när jag slutat jobba.

Godnatt.

Jobb

Jag känner att jag har försummat min blogg lite grann. Detta beror på att jag jobbar nästan hela tiden nu. Jag kommar att jobba hela juli, nästan alla dagar. I veckan och nästa vecka jobbar jag på Solviks sommarbas läger, mellan 07.00-22.00 nästan varje dag. När jag kommer hem efter ett sånt pass är jag, som vi kanske förstår, jävligt trött! Därför blir de inte så mycket skrivet i min blogg just nu...
Vi hörs, kram!