ÄLSKLING

Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli nio så att jag kan åka på Ica Maxi och handla. Vi ska käka kycklingpaj till middag. Plus att jag är väldigt sugen på kladdkaka, så jag ska nog baka en idag. Har varit vaken sen halv sju, åkte med Mattias till hans jobbet och lånade hans bil.

Annars då? Joo, jag och Emmi ska till Umeå på lördag på Umeopen. Det tror jag blir kul. Förutom att jag ska köra och att jag knappt hittar i Umeå. Men det blir nog bra.
Dessutom har jag snart fått ordning i min lägenhet. Toan fixade jag igår, skruvade upp mina skåp. Det blev super fint. På tisdag kväll kommer min soffa. Jag fet-längtar!

Om vi orkar på söndag blir det nog att åka bräda, Mattias har ju blivit så jäkla duktig nu! Jag är sååå stolt :)

Hmm, inflyttningsfest? Jag vet inte riktigt vilken helg jag ska ta det... Men det lutar nog åt nästa helg. Alltså typ den 4e eller 5e... Vad tror folk om det?

Nu ska jag nog dammsuga lite, eller först käka frukost kanske :)


ÅÅÅÅÅH sötnos, du är underbar!

Jaaa

Jag vet att jag är väldigt dålig på att blogga, jag vet inte riktigt vad som har hänt. Jag tycker inte det är lika kul som förr. Plus att det inte händer något som är värt att skriva om.  Eller värda saker händet nog, men jag är för lat för att orka skriva om dom. Idag har jag lagat lunch till Mattias som han kom till mej och käkade. Sen åkte jag förbi Anna och kikade på hennes nya lägenhet. Den var fin! Nu har vi nyss käkat middag, skit gott.

Ikväll ska jag dra till Majsen och kolla hur hon har fått till det i sin lägenhet :)
Kram.