090528

Usch vad dålig uppdatering det har varit på senaste! I helgen var jag hemma och hade en jätte härlig helg med Mattias. Men den gick alldeles för fort, som vanligt. I måndags åkte jag tillbaka till Kärrtorp. Idag är det torsdag och jag ska försöka hinna med tre kunder på fyra timmar... Imorgon kommer mamma och Emmie ner och hälsar på, de stannar till söndag. Plugg nu. Kram.

090519

Jag tänkte bara berätta att jag har fått min första dricks av en kund idag, tjugo kronor :D
Allt har gått bara bra idag med, min första kund hade en liten glas bit i foten som jag fick pillra ut. Det var dagens höjd punkt, efter dricksens såklart.

Tvätt!

Jag är helt impad av maskinerna som finns i tvättstugan här. Jag har tvättat fyra tvättar på två timmar (på två maskiner)! Det är annat än hemma det. Här går allting fort. Hemma får man vänta 2,5 timmar på en tvätt, fast det är ioförsej bara en maskin också... Hmm. Men snabbt går det iallafall :)

Idag har vi utökat till två kunder per eftermiddag. Allt gick dom en dans! Jag avverkade två damer i sina bästa år. Men tyvärr måste jag meddala att plugget ikväll går dåligt. Bättre lycka imorgon förmiddag! Fast då ska jag dammsuga också, hade jag tänkt...

Tidigt på torsdag morgon flyger jag hem :D Helgen kommer att bli skit mysig, jag längtar redan.

Kram då.

090518

Helgen:



090517




Gröna Lund i lördags.
(Glöm inte att spana in Mattias mustasch!)

Tack för en underbar helg älskling.

090514

Idag efter skolan blev det lite fläng på stan med några klasskompisar. Vi käkade lite sushi och sånt. Riktigt skoj! Jag kom hem för en stund sen. Nu blir det plugg.

090513

Jahapp, nu har vi gått igenom alla muskler i underbenet och foten. Att vi hade så många på så liten yta hade jag ingenaning om. Framöver måste jag lära mej namnen på alla och var dom sitter, sen lära mej var dom börjar och slutar och sen vilken rörelse som gör. Plus några ligament också. Tillsammans är dom kring 25 stycken kanske. Det är bara att tragla! Men jag är nöjd. Det är verkligen intressant och det underlättar mycket :)

Idag har inte jag och Mattias träffats på 10 dagar. Det är konstigt att ju längre tid det går, ju "lättare" går det. Kroppen glömmer liksom bort att den brukar ha någon nära och efter några dagar "vänjer" man sej med att prata i telefon. Det är värst när man just lämnat varandra. Fast jag längtar ändå som tusan tills han kommer! :D

På fredag firar jag 5 veckor som snusfri också!




Ja också tyckte jag att jag skulle ladda ner det här programmet som alla riktiga bloggerskor använder, haha. Picasa heter det. Så nu kommer jag säkert att ladda upp sånna här roligt collage jämt. Det här collaget är gjort på foton på bilder ur min pärm med musklerna som jag ska kunna. Programmet var för övrigt väldigt lätt och smidigt att använda. Jag och Picasa kommer nog att bli bra vänner :) Kram på er.

Förresten

Mattias kommer ju ner på fredag!! :D
Åh vad jag läntar! Vi ska ha så mysigt.
Bara det är bra väder i helgen...

090512

Hej!

Nu var det länge sen. Det beror på att mitt internet har varit "trasigt" sen i söndags morse. Men nu är det fixat. Det ända jag behövde göra var att dra ut en sladd och sätta tillbaka den... Aja, det var nog rätt bra att det var paj, iallafall i söndags för då kunde jag koncentrera mej på att plugga istället.

Igår skrev jag mitt första prov. Anatomi. Det kändes helt okej. Vi får tillbaka det på fredag, blir spännande att se resultatet.

Jo förresten, min vårta som vi frös förra veckan... Det gör jääävligt ont nu kan jag lova. Det har blivit en blåsa runt hela... Ajaj.

Nu är det plugg som gäller!

090509

Shit jag bloggade inte på hela dagen igår! Skumt. Det har som blivit mitt nöje nu mera.
Igår hade jag min andra kund, det gick bara bra. Han var riktigt härlig att ha i stolen. Efter skolan åkte jag hem och pluggade lite, surfade lite, pluggade lite, surfade lite... Jag somnade nog inte förän halv 12. Men nu är jag pigg och kry, idag tänkte jag åka in till stan och virra runt lite. Det är mitt lördags-nöje när jag är här. Kuta runt nånstans där jag aldrig har varit förut. Det är kul att följa kartan. 

Nu ska jag fika och klä mej. Vi hörs.

Jag är så duktig!

Jag klarade dagen galant! Men nog var det pirrigt, det må jag säga. Jag fick en ganska lagom första kund. Inte allt för svår och inte för lätt heller. Lagom. Jag är iallafall riktigt nöjd. Sen när kunderna hade gått skulle vi öva på lilla massage-programmet, men helt plötsligt hittade min klasspoolare en mini vårta mitt under min högra fot! Hon skar lite på den och så fick hon prova frysa den. Men gud vad ont det gjorde alltså! Fast det vad såklart en intressand upplevelse också, nu har jag iallafall provat.
När skolan slutade klockan fem begav jag och tre av mina klasskompisar oss till Fridhemsplan och åt kinamat. Det var nog än så länge veckans höjd punkt!



Så här ser min stackars fot ut nu :)

Tillbaks till plugget!

090507

Mitt första fotvård i världs historien som jag gjorde igår, gick faktiskt ganska bra! Jag blev iallafall nöjd med resultatet. Idag gäller det, idag kommer första riktiga kunden. Så nu får man inte göra bort sej längre.

Önska mej lycka till :)

Middag!


Detta är min middag...

...och detta är mitt samliv :)

090506

Igår efter skolan tvär kutade jag på stan och köpte en vit tshirt. Försökte hitta vita brallor också, men det gick inte alls. Det fanns inte! Jag kom hem vid halv åtta, då var det plugg. Sen pratade jag med Mattias i typ två timmar. Han försov sej i morse. Och jag var vaken före väckaren :) Haha.

Nu ska jag plugga till 11. Jag har mitt första prov på måndag. Idag ska jag dessutom ha min första "kund"... Det är en klasskompis som ska sitta i stolen. Men det är skit spännande iallafall.

Kram.

090505



Puss.

Äntligen!

Äntligen gick bilden att ladda upp. Jag hade tänkt ladda upp den tidigare idag när jag bloggade, men då segade internet anslutningen ihop.
Detta är alltså min nya klocka!





Jag säger då det, jag skulle nog inte ha åkt hem. Idag har kännts som att börja om på nytt. Jag saknar ju Mattias jämt, men det hade lugnat ner sej lite i slutet på förra veckan. Men nu jävlar, jag har grinat flera omgångar idag. Fy vad pissigt det är att vara i från varandra. Jag vet ju att han finns där hemma men att inte kunna ge varanda en kram eller ens se varandra i ögonen innan man somnar, det är jobbigt. Sen är det kass mobil mottagning här också, han hör väl typ bara vartannat ord jag säger. Åh skit. Jag vill ju faktiskt göra det här. Men utan Mattias vid min sida känns livet så jävla tungt.

En kul grej har iallafall hänt idag, en klasskompis bjöd på födelsedags-sushi idag efter skolan :D Det vad gulligt.

Guuuud

vad jag längtar hem redan. Nu ska jag strax åka till skolan, hoppas det känns lite bättre då.

090504

Då var man tillbaka i Kärrtorp då, det blev att stiga upp riktigt tidigt i morse... Som tur är har jag slummrat lite på vägen hit.

Jag tänkte på en sak, hur sjukt lång tid det tar att resa. Planet gick 06.30 och man måste ju vara där åtminstone 30 minuter i förväg. Det betyder då att vi åkte hemifrån ca 05.30, för att vara ute i god tid. Sen landlade planet på Arlanda vid  ca 07.35. Innan jag fick tag på min väska och hade virrat mej ut till flygbussen var klockan närmare 08.00. Sen tar bussresan ca en timme, beroende på trafik. Vid nio var jag på City terminalen, och att gå därifrån till tunnelbanan tog ca 15 minuter, och sen tar resan hit med tåget typ 20 minuter. Så från att jag åkte hemifrån 05.30 till att vara framme i Kärrtorp 09.30 har det alltså gått prick FYRA timmar. Man tänker ju att "Nämen, det tar ju bara en timme med flyg", och det är ju sant... Men allt annat tar en jävla tid! Kom ihåg det. Nu undrar ni säker hur fan jag har hållit koll på allt det här, och då jag kan stolt berätta för er att jag köpte en ny klocka igår.

Men nu är jag iallafall här. Och jag överleva hela två veckor utan Mattias. Vilken prövning.
Grattis på mej själv idag förresten! Nu ska jag nog tvär sova en timme.

090503

Jahapp... Nu åkte flyget utan mej! Crap.
Fast vad tur att jag bokade om min biljett till 06.30 flyget imorgon! Jag och Mattias får några extra timmar tillsammans och det är det värt! Ikväll ska vi käka god mat och glo på tv och mysa hela kvällen lång. Fast nu ska jag plugga lite, Mattias ska förhöra mej.


Tack för igår brudar! Bilder kommer sen.

Kom ihåg att kämpa

Mattias mobilblogg! Där kan man även kämpa mot cancer.

090502

Igår var en underbar dag! Mattias fick även en frisyr och fotmassage senare på kvällen.

Nu har vi just kommit hem från stan, jag var tvungen att gå på systemet en snabbis. Det lutar åt vin ikväll...
Snart kommer mormor och Erik och då är kalaset igång :D Farmor kommer faktiskt också!

Vi hörs sen.

090501

Jag måste börja med att tacka allt för igår! Jag hade en jäkla trevlig kväll :)

Idag började vi dagen med att fika i solen på balkongen, hur varmt och skönt som helst! Sen promenerade vi ner på stan och handlade och åt varsin glass. När vi kom hem gjorde vi home-made-pizza med mozzarellaost och grön pesto. Oh vad gott! Även den åt vi på balkongen. Sen bakade vi fyra sorters kakor till mitt kalas imorgon. Och nu ska vi strax käka broccoli och ädelostpaj till (sen) middag.

Och jag lovar, jag är grymt nöjd med min dag idag. Och med min älskade Mattias.


 


Smaklig måltid :)