090830

Jag hade tänkt blogga igår, faktiskt. Men jag hade så väldigt dåligt internet igår. Igår på min morgon-prommis hamnade jag rakt i en loppis och såklart gjorde jag ett fynd. Så söta glas, jag vill att det ska vara snaps glas. Men jag vet inte. Efter prommisen och fyndet åkte jag in till stan och virrade runt med Elin och Evelina några timmar. Kul med lite umgänge. Dom fick mej att längta lite mindre hem också. På kvällen följde jag med dom på Stockholm Ink Bash. Det var spännade. Massor med tatuerade människor över allt. Jag var hemma vid halv 2 inatt.

Nu ska jag käka lite tacogratäng och sen se film. På onsdag kväll åker jag hem igen. Också är det bröllop till helgen. Underbart. Kram på er.



090825

Det blev en lång helg... Jag åker hem imorgon istället för att åka hem i måndags som det var tänkt. Jag var på vårdcentralen igår och fick penicillin. Det jag har haft ihelgen är halsfluss, igen. Nu är iallafall febern borta och jag känner mej pigg och typ redo för skola igen. Jag blir bara borta en vecka, kommer hem onsdag kväll nästa vecka.

Hyllorna som Mattias har snickrat och jobbat med är äntligen på plats!


Vad tycker ni? Skitfina tycker jag.

090823

Jo, visst är det skönt att vara hemma. Men inte med feber! Fan, varför ska jag jämt bli sjuk? Har haft mer eller mindre feber ända sen fredag kväll. Idag känner jag att det nog inte var så smart att följa med på kräftskiva i Kågehavet igår. Nu när jag har tagit en Ipren så är jag helt blöt i svett. Hur ofta rinner det svett vid fotlederna? Suck.
Dessutom så är Mattias bakfull och ligger och sover... :( Tror att jag ska se en film och försöka bli frisk.

090819

Jag gjorde tydligen fotvård på en sport-nyhets-uppläsare från TV4 igår. Jag tyckte jag kände igen henne, men det klickade inte förän jag såg henne på tv nyss! Haha.

Jo, Linn vad ju här i helgen, skit mysigt. Det blev alkohol på fredagen... Sen var vi helt färdiga resten av helgen. Så vi gick lite på stan och sånt :)

Nu ska jag fixa frillan och lunch.

090811

Idag känns det faktiskt jävligt bra att var studerande. Allt är så jäkla intressant och jag lär mej faktiskt saker! Vi har gått igenom deformiteter och articulering idag. Också hade vi repetion på anatomin som vi lärde oss första veckan i april. Allt satt som en smäck! Det är en så skön känsla. Jag kan det här!

Också var jag en halv poäng ifrån att spika hygienprovet... ;P

Också kommer Linn ner på fredag... :D Yeey.

Nu blir det plugg, sen prommis. Kram.

 

Här sätter min lärare på en spange på Bettan. Jag tänkte att ni ville veta. Haha.

090810

Nu har jag varit ute och gått Hammarbyhöjden/Kärrtorps IP-runt, under tiden önskade jag att jag gick Broarna-runt istället. För då hade jag varit hemma. Suck.

Provet idag kändes iallafall helt okej.


Jag saknar Mattias!!!

090809

Igår åkte jag ut till Carro och Ketty i Norrtälje. Vi har kämpat med sjukdomsläran och hudsjukdomarna både igår och idag. Det här gått segt... Ibland känns det jävligt tungt. Men som tur är jag inte ensam om saken... Det är minst lika tungt för de andra två, haha. Idag har vi varit ute i Österskär (tror att det hette så), och solat och pluggat. Mest solat, jag har brännt mej... Såklart.


090808

Imorse när jag gick ut på morgon prommis var det typ 17,6 grader redan. Fy vad jag svettades! Idag kommer att bli en varm dag. Som tur är ska jag åka ut till Carro och Ketty i Norrtälje och plugga. Där kan man åtminstone sitta på en gräsmatta i bikini, det ska bli skönt. Sover nog över där till söndag.

Prov i sjukdomslära på måndag! Yeey. Nu ska jag fortsätta käka frukost och prata med Mattias =)

Kram på er.

090805

När jag var hem i helgen tog jag mej i kragen och köpte ett par nya promenad skor. Man vill ju inte vara sämre, Mattias hade gjort samma sak tidigare samma vecka. Plus att mina förra kanske var sex år gamla... Här är iallafall mina nya. Sköna som bara den.



















Igår på skolan hade Lena ett par skor som hon köpt samma dag. Jag testade dom och dom var hur sköna som helst. Det är inte ofta man träffar på ballerinaskor med både plats för tårna och svikt i sulan. Efter skolan gick jag och köpte ett par likadana, storlek 38 dessutom. De hade kostat 699 tror jag, men de var nedsatta till 299! Bra va?

090804

Idag är det tisdag. Är redan inne på andra skolveckan. Nu går det undan! Nu tänkte jag bara visa er min senaste skapelse, hemma gjord müsli! Jätte god blev den. Tyvärr kan jag inte vara flashig och lägga in ett recept för jag inproviserade bara. I övrigt så är jag innne på min nionde dag som HELT nikotinfri! Grattias på mej, och Mattias. För han är lika duktig som jag.




Hoppas allt är bra med er där hemma, kram kram.