I veckan

Eller de dagar som gått av veckan, har jag inte fyllt med så mycket. Därför har jag inte haft så mycket att skriva om heller. Måndagen började jag med att för sova mej. Jag hade tänkt stiga upp tidigt, men jag låg i sängen till mitt på dagen någongång. Jag och Linn träffades i stan vid halv ett och uträttade lite ärenden, dvs Linn provade kläder på rean. Jag och Maja hade tänkt gå till arbetsförmedlingen, men de blev inte av. Linn kom på att jag borde skriva ett CV istället. Smart, tänkte jag. Under tiden jag och Linn gick omkring på stan pratade vi om livet och famtiden, som vanligt. TIll lunch (frukost för mej) åt vi god kycklingsallad på Glädjekällan. Mums! Efter det gick vi förbi mamma på hennes jobb och satt där och snackade en stund. Jag skulle färga Linns hår på eftermiddagen, så vi tog våra cyklar och begav oss mot Linns lägenhet. Inte bara Linn blev blond, även jag fick mej en lite slinga i luggen. Hihi.

Efter en stund kom Emelie och Moa förbi, vi satt och snackade en stund och visade bilder från Turkiet osv. Emelie var festsugen, så ett tag funderade vi på att dra en fest på kvällen. Men vi la ganska snabbt ner planerna. Vid halv åtta tog jag och Linn Morgan till Korvgubben för att käka och hälsa på Martina. De var trevligt, vi satt där i över en timme. Martina är en riktigt trevlig prick. När vi hade käkat färdigt och sagt hejdå till Martina, åkte vi förbi hemma hos Linn, jag packade ihop mina matvaror jag haft i hennes kyl också packade vi in min cykel i bakluckan på Morgan. På kvällen satt jag, Emelie, Moa och Linn och mös i Emelies mormors lägenhet på Atorp. Vid klockan ett cyklade jag hem i regnet. Jag höll på att cykla på en igelkott som vägrade flytta på sej.

På tisdag morron, eller snarare tisdag dag, när jag vaknade for jag ut och sprang broarna. Jag orkade inte riktigt hela, nu är de illa! Jag måste ta tag i det. När jag kom hem från min spring tur duschade jag och la mej i sängen och läste och planerade en stilla hemmakväll, med mej själv. Jag vet inte hur länge jag låg där, men helt plötsligt fick jag ett sms av Ida, hon ville hitta på nått :) VI kom på att vi inte hade sett Pirates 3 ännu, så de var dags. Ida kom och hämtade mej här. Bion började klockan åtta och slutade aldrig, filmen var verkligen lång. Den var rörig också, jag fattade inte speciellt mycket... Måste nog se den igen. Jag var hemma vid halv tolv iallafall och gick och la mej rätt snabbt efter det.

I morse tvingade jag upp mej själv vid sju, Linn ringde och väckte mej. Tack för det. Min plan med dagen är att jag ska hålla igång till i afton och somna vid sju ikväll. Sen måste jag upp vid ett, eftersom jag ska vakta på Stadsfesten mellan 02.00 i natt och 10.00 imorron. De känns rätt så tungt, men vad gör man inte för sin bror och hans Taekwondo? Jag mös med tv och kaffe hela morronen idag fram till elva ungefär. Efter det har jag städat hela lägenheten! Nu har jag äntligen städat bort alla fester som jag har haft här. Men förmodligen blir de förfest här på lördag. Då ska väl folk skita ner igen. Tusan!

Nu ska jag strax fixa lite mat, jag har inte ätit sen frukost. Sen i afton ska jag in till stan och sola med Ida och Emma. Imorron blir de nog tyvärr att sova hela dagen. Usch, hur ska jag kunna ställa tillbaka dygnet efter de här?

Föressten, de jag skrev om tidigare i nått inlägg. Om den där killen som sa att han hade legat med en tjej, fast hon sa att de inte hade hänt. Han hade iallafall erkännt att han ljög. De känns bra, man ska inte ljuga!

Min syster, Emmi, har också gjort en blogg nu. Åh, jag har snart tvingat hela familjen :)
www.imp.blogg.se


Föressten

Min mamma gjorde en blogg idag,
så ni som har lite att göra kan ju läsa den om ni känner för det!

mimmsa.blogg.se

                                                                  Här är mamma som lucia i vintras.

Midsommar helgen

Jag är ganska nöjd med min midsommar helg. Själva midsommar kanske inte var lika mysig som förra året, men vad spelar de för roll egentligen. Midsommar i år började med att jag steg upp klockan sju i Ostvik för att åka och jobba med Kenneth. Väl i stan, på Hellgrens lastvagnsservice, stod jag på knä fram till halv tolv. Hela förmiddagen gick ut på att borra och skruva. Efter detta fick jag skjuts av Kenneth hem till min ostädade lägenhet, där sov jag en stund. Sen var de bara att duscha och göra sej klar, eftersom jag, Maja och Agnes skulle ses på Ica klockan fyra. Vi handlade lite till middagen vi skulle käka hos Agnes. Efter en svettig promenad uppför lasarettsbacken anlände vi svettiga men glada till hem Agnes lägenhet. Suz var redan där. Vi var rätt tidiga så vi var tvugna att vänta med maten tills alla hade kommit. Jag fick grilla! Vad duktig jag är. Maten var jätte god och jag höll ett tal. När vi käkat klart blev folk tyvärr rätt trötta och sega så vi satte oss i soffan, vilket inte var så smart, vi slog på Cry Baby. Där satt vi inomhus på midsommar och kollade film. Men vad gör man? Johnny Depp är ju snygg.

Aja, efter kanske en timme lyckades vi iallafall dra oss från tvn. Då startade festen på riktigt. De kom mer folk, och stämningen höjdes rejält. I brist på midsommarkänsla drog och jag och Adam ut alla för att dansa runt en flaggstång som stod ute på gården. Den funkade faktiskt ganska bra som midsommarstång. De blev en salig blandning av midsommarsånger. Festen fortsatte med massor av prat, alkohol och klassikern jag har aldrig. Vid klockan ett var vi tvugna att fara, för Agnes föräldrar skulle komma hem. Helt plötsligt var vi ett gäng på sju stycken som inte visste var vi skulle ta vägen. De slutade med att jag bjöd hem alla till mej, fastän jag absolut inte var på mitt bästa humör. De gick bra iallafall. Hemma hos mej drack folk saft och sprit som nån hade med sej. Lucas tog mina byxor (jag har inte fått tillbaka dom än), och jag tog hans. Sen, vid tre, gick vi till Martin. Där var de redan lite folk. Jag och några bastade, fastän jag inte gillar att basta. Usch.

När jag kom ut ur bastun märkte jag att VG hade kommit. Jag bytte om, och satte mej ner och pratade med han och Fredde. Vi hade lite att diskutera eftersom de tidigare under kvällen hade kommit fram att en kille hade påstått att han legat med en tjej, men tjejen sa att de inte alls var så. Jag var tvungen att ringa upp tjejen mitt natten och fråga hur de låg till. Hon sa att de aldrig hade hänt, jag tror på henne! De betyder alltså att killen har ljugit ganska rejält. Jag är faktiskt lite irriterad på honom för det. Vi fortsatte att prata i nån timme. Kvällen slutade med att jag somnade i Martins säng.

Lördagen, alltså igår, innehöll folköl och Olles. På dagen käkade jag lunch/middag med Emelie och vi kände för att dra en till fest. Så vi bestämde att vi skulle förfesta hos mej, sen var de midsommartrav som man kunde dra på om man hade tråkigt. Emelie kom hit vid sju, vi blandade var sin drink och tog de lugnt. Moa dök upp efter ett tag. Vi snackade, lyssnade på bra musik och drack öl. Vid elva blev vi osäkra på om Olles hade öppet eller inte, så jag ringde dit och frågade, de var öppet. På väg till stan cyklade vi förbi Martin och Lucas hos Martin. Vi tog oss till Olles, där var de inte så jätte kul. Samma grej som kvällen innan hann i kapp mej och jag blev på lite dåligt humör. Men de löste sej senare. Eller de gjorde kanske inte de, men de kändes bättre iallafall. Utanför frasses träffade jag en trevlig människa som hade samma väg hem som mej, så vi började traska tillsammas. När vi kom till vägskälet efter parkbron föreslog jag efterfest hos Martin, eftersom dom andra redan hade dragit dit. HOs Martin blev de vattenpipa och prat om den där hunden som fick åka upp i rymden? Tidigt i morse, kanske vid fem, fick jag och Fredrik skjuts hem av VG. Tack tack!

Idag har jag bara gått runt runt i min lilla lägenhet och funderat. Jag har inte tagit mej ut en enda sväng. Jag hörde talas om att de var fint väder... Men jag missade de. Jag har skrivit en lista om framtiden. Och halvsovit lyssnandes på A Perfect Circle. De var kanske de bästa på hela dagen. Mamma var förbi också, de var trevligt :)

Nu ringde Linn, jag får träffa henne imorron!
Kram på er.

Turkiet

Just nu kom jag på en sak, jag orkar nog inte skriva om Turket. De hände så mycket och allt har blivit suddigt i mitt minne. Jag minns inte vilken dag vi gjorde vad. Och jag pallar inte att tvinga mej själv att komma ihåg allt som hände och allt kul vi sa.

De här minns jag:
♣ att vi solade och att de var varmt
♣ att Linn och Martina brännde sej mer än mej
♣ att tukarna var jobbiga
♣ att vi shoppade massor
♣ att vi drack öl
♣ att vi åkte båt med gratis öl
♣ att jag drack för mycket gratis öl på båten
♣ att de var hockeykillar från Sundsvall med på båten
♣ att jag lärde känna Martina
♣ att Linn var ute och festade en kväll mer än oss
♣ att vi åt middag med Sofia, Hanna och Johanna på en Bamserestaurang
♣ att hotellet var ganska fint
♣ att de var en liten hiss på hotellet
♣ att vi åt på BurgerKing
♣ att Linn blev Doktor Inger
♣ att vi sov till halv fem en dag
♣ att vi stod och väntade på en buss alldeles för länge
♣ att en restaurang ägare ville anställa oss
♣ att de var skit stora vågor i havet
 De jag minns mest är att vi hade hur kul som helst och skrattade HELA tiden.
 För med info läs Linns blogg!

I veckan har jag bott hos mamma och jobbat med Kenneth. Jag har fått klippa gräs, testa gräva bort en sten med grävmaskin, hjälpt till att dra berdbands kablar i radhusen och rensat ogräs :) Imorron klockan halv åtta ska vi lägga golv i lastvagnar. Och på kvällen blir det midsommarfirande med MP3 hos Agnes. Jag ser fram emot det jätte mycket!


1.
2. 3. 4.

1. Martina och Linn, äcklig middag på hotellet.
2. Min och Martinas drinkar ute på Bellman.
3. Martina och jag på båten med gratis öl.
4. Jag och Linn innan middag på Bamseresturangen.

Resumé

Nu sitter jag här hos mamma i Ostvik och lyssar på lite gammal musik. Sist jag skrev var kvällen innan Turkiet, eftersom jag inte alls hade packat klart och sånt var jag tvungen att avsluta innan jag hann skriva om student dagen. Så nu tänkte jag göra en kort resumé på vad som har hänt senaste tiden. (Jo, de känns som ett tvång de här också!)

Student dagen började med att jag vaknade precis i lagom tid alldeles för trött. Eftersom vi var hos VG till rätt sent kvällen innan och för att jag började storgråta när jag skulle sova. Jag duschade och gjorde mej iordning och eftersom vi skulle ha champagnefrukosten hos mej, så började de droppa in folk innan jag var helt klart. Så är det jämt. Just när jag kom ner på till alla på gräsmattan, berättade dom att vi skulle gå till Martin istället. Han hade långbort ute på gården och hos mej fanns det inte plats för alla att sitta. Hos Martin fortsatte den påbörjade frukosten, själv snålade jag champagne för jag hade ingen egen. Vid nio började vi promenera till skolan, vi skulle fotas halv tio. Stämningen var på topp och vi skrek för full hals! Fotot gick bra, fotografen bad mej att stanna kvar och skriva in namnen :) Hon var söt. Klockan tio bar det av till E65, där vi mös lite med GunMarie och några lärare till. Vi fick bakelser och VG och Martin fick diplom. Alla var jätte glada och Jäder höll på somna för han var så full. Jag och Fredrik gick fram och tackade GunMarie och Marie för tre fina år med blom- och salladsfrön. Vi är allt gulliga vi! Efter de har jag en lite lucka, jag minns bara att jag tappade bort alla. Sen ringde jag Empa och hon sa att alla hade dragit till Jäder eftersom han behövde öl, haha. Jag for dit och kollade läget, där var det sång/skrik och glada miner efter lite för mycket champagne för vissa. När klockan började närma sej kvart över elva, startade jag, Matte och Jäder våran vandring i värmen mot kyrkan. Dom andra hade gått före. Vi snackade och svettades hela vägen. Väl framme i kyrkan satte jag mej ner i en bänk brevid Anna och Matte. Där skrek olika klasser en massa ramsor och rektorn pratade om tråkiga saker alldeles för sakta. När jag satt där och höll på att somna sa någon plötsligt mitt och Suzannes namn i mikrofonen. Vi fick helt oväntat varsitt stipendium från någon snäll jävel med 1000:- :) "Stipendium till Elina Markström. Som uppmuntran för visad flit och framsteg i yrkestudier." Jag blev så chockad att jag höll på att börja gråta! De var fint. När vi kom ut ur kyrkan stod de fullt med folk där och jag kunde absolut inte se min lilla (läs korta) familj någonstans. Till slut var jag tvungen att ringa Emmi, efter de hittade jag igen farmor, mamma, Emmi och Hasse. Dom hade blommor och mjukisdjur till mej. Och ett jätte fint studentplakat . Tack Emma! Eftersom jag var så uppspelt och stressad hade jag inte tid att prata med dom så länge, jag sprang nästan direkt vidare till skrindan som stog och väntade på MP3. På skrindan var det trångt som tusan och jag höll på att tappa mitt plakat. Jag häll även på att tappa rösten, vilket jag märkte när jag kom hem, eftersom vi skrek så mycket. De var helt sjukt kul. Vi körde några varv i stan, eller de kanske bara var ett jag minns inte. De kändes som en evighet iallafall. Vi ägde alla på scenen med våran mediahora låt. Folk tyckte nog ändå att den var rätt så kul. När de var klart trådde vi upp oss på skrindan igen och åkte tillbaka till kyrkan, där vi hade en slarvig kramring. När de var klart satte jag mej i baksätet på mammas bil och pustade ut.

Väl hemma i Ostvik la jag mej och sov en timme, de gick inte så värst bra för jag var så stressad. När jag vaknade var redan mina middags gäster här. Jag åt massor av mammas, för en gångs skull, goda mat :) Tack mamma! När alla var mätta och belåtna öppnade jag paketen. Och vem kunde ana att jag skulle få en liten system kamera av Kenneth? Inte jag iallafall. Jag visste inte jag vad jag skulle säga, tror knappt jag tackade honom för den... Världens bästa Kenneth! Iallafall vid typ halv sju skjutsade Hasse mej till stan. Där stressade jag ihop lite smink och kläder, även då kom de folk innan jag var helt klar. Så är de alltid! Vi skulle ha förfest på min gräsmatta innan Station åtta. Festen drog igång och vi signade varandras studentmössor. Azra hade cd spelade med sej så vi hade lite skön musik också. Allt var på topp och vi hade hur kul som helst. Efter ett tag började några fordonade ansluta sej till oss, några gängade med dom eftersom de var deras kompisar, men jag som inte kände någon uppfattade dom bara som störande. Jag låste upp lusthuset och vi bestämde att där inne skulle det bara var MP3are. De gick bra ett tag, tills jag såg att en av fordonarna kastade sönder en flaska på gräsmattan. Jag blev skit sur, sprang ut och skällde ut honom men han sprang iväg. Till slut fick jag ändå en kille att hälpa mej att plocka upp bitarna. Usch. Efter ett tag började de gå ryckten om att polisen var på väg och folk sprang upp i min lägenhet. Såklart var de bara ett ryckte och folk insåg de efter några minuter och gick ner igen. Sen hände de massor med saker som jag inte minns. Under mitt sista toa besök uppe hos mej, innan utgång, föll LillKarro på mitt runda bord. De gick sönder. Aja, tänkte jag, sånt händer när man har fest. Vi gick ner och hade kramring. Macho som jag är hände jag inte tänkt började gråta, jag kramade några, de gick bra. Vi gav varande en sista hälsning som om alla skulle dö. De var tungt, men tyngre blev de när jag skulle krama VG och började storflänna. Huvva. Usch vad jobbigt de var. Med sminket rinnande för vissa, började vi promenera mot Station åtta. Väl framme där hängde jag utanför ett tag med Abo och några. Sen träffade jag Ida och Linn, vi gick in. Väl inne svepte jag ännu en öl i raden av många den kvällen. Kanske några för många. Eller många för många. Vi dansade hur mycket som helst och tiden gick alldeles för fort. Jag tappade bort hälften av klassen, resten dansade jag med. Någongång under sista timmen bjöd Fredrik mej på en drink. Tack Fredrik! Vi dansade ännu mer och ännu fler försvann. I slutändan var det jag, Agnes och Lucas kvar mitt på stan med riktning mor Max. Riktningen ändrade vi två sekunder senare mot Frasses. Väl där blev Agnes trött och gick hem. Kvar jag var, Lucas och hans bror. Jag blev bjuden på ett skrov? Kvällen slutade med en översovning i ens farmors lägenhet, inte min farmor. Natten var varm och jag svettades ihjäl. På morgonen var jag fortfarande väldigt glad och hade kvar mitt höga tempo, jag fick skjuts hem och gick direkt ut och började pocka skräp på gräsmattan.

Nu har jag suttit här i över en timme och skrivit. ÅH, jag är verkligen överambitiös när de gäller mina blogg inlägg. Men jag skriver dom för mitt eget minnes skull. Jag vill inte glömma något. Den dagen/kvällen var verkligen perfekt på alla sätt, de kunde inte ha blivit ett bättre avslut på tre år med den klassen! Helt underbart. Nu vet jag inte riktigt hur jag ska sluta, eftersom jag antar att folk inte orkat läsa ända hit. Jag vill bara tacka alla i MP3 för allt kul vi gjorde tillsammans den sista tiden. Haha, nu blir jag känslosam också. Toppen.
Jag hade egentligen tänkt skriva om Turkiet också, men de får blir en annangång. Jag vet att jag ligger lite efter, men skitsamma.

Fan, de här blev absolut ingen resumé.

Blogg tvång

Det här är första gången jag verkligen känner mej tvungen att blogga. De har hänt så mycket som jag inte för allt i världen vill glömma, skiver jag inte ner det nu kommer jag inte att komma ihåg det. Eftersom imorron åker jag, Linn och Martina till Turkiet en vecka.
Nu är student veckan över. Nej, jag vet inte vad jag ska skriva, allt blir så seriöst. De känns jobbigt. Jag har varit och är jävligt ledsen över att vi inte längre kommer att vara MP3. Mitt tempo har varit så extremt högt de senaste två veckorna, så nu när jag sitter här vet jag inte riktigt var jag ska börja. Sist jag skrev skulle vi ha klassfest i Falkan, de var i söndags men de känns som flera månader sedan. Jag är förvirrad.

Falkan var kul. Massor med dans, härliga klasskompisar (iofs har hela veckan varit full av dom), mygg, alkohol och ett ofrivilligt bad. Jag måste bara berätta kort om det, eftersom de var mitt första plurr i hela mitt liv. Det började med att Empa och Jossa skulle bada, jag tog deras handdukar och satte mej på en rätt så ranglig stol, vilket jag inte märkte förän den rasade åt sidan. Fallet var nog inte bara stolens fel, de kan ha berott på att bryggan också var ranglig plus att det stog massor med folk och hoppade på den och klappade händerna. Det roligaste var iallafall att höll i en cigg när jag föll och att jag fortfarande hade den mellan fingrarna när jag reste mej upp ur vattnet! Dock hade den slocknat då. Falkan slutade med skjuts hem och sovsällskap
.
Måndagen tror jag började med frukost hos Martin men jag är inte säker. Dagarna har liksom tendens att flyta ihop lite. Efter en god och uppskattad frukost (om de nu var den dagen) cyklade jag in till stan, mötte Jossa och Carro. Vi begav och sedan till Karnevalen, som inte var så jätte kul (jo, jag ljög i norran). Efter det hann jag även springa  lite på stan och för att febrilt leta student kläder. Vid fem när jag just kommit hem, började de droppa in människor i min lägenhet på förfest till lärarfesten. Lärarfesten var mycket roligare än jag förväntat mej. God mat och sånt. Och dans förståss. Kvällen avslutades med korv och skjuts hem av VG. Även den natten hade jag sovsällskap.
 
Tisdagen, baldagen, börjades med frukost/lunch på skolan med Martin, Lucas och Linn. Maten var äcklig. Mitt på dagen låg och Linn ute hos mej och solade en stund. Vid fyra bar de av till balen för att titta på och fota alla fina folk där. Efter två timmar sittandes på asfalten kan jag lova att jag var less! Det blev middag på korvgubben. Sen var det fest igen. Det blev en "driva-runt" kväll. Innehållande kraschad ruta, näsan slaggis, ettor och tvåor, en dans tjej som berättade om Turkiet i evigheter, öl, häng utanför Olles eftersom de var fullt med bal folk, ifrån cykling fårn Lucas på vägen hem. Kvällen slutade med varmamackor och sovsällskap.

På onsdag dag minns jag fan inte vad jag gjorde. Kanske var det så att jag och Lucas vaknade upp av att Moa kom och skulle hämta sina saker. Sedan kom Linn och var lite labil. De löste sej hursomhelst. Linn var en stjärna och hjälpte mej att göra sallad medan jag sminkade mej och packade till Sjöbotten. Där var det klassfest med planerad översovning. Jag åkte med Azra dit och var allmänt trött och nedstämd hela kvällen. Iallafall till majoriteten hade dragit hem för att sova istället. Roligast var det mitt i natten när det bara var jag, VG, Fredde, Johan och en sovande Lucas kvar. De ska jag aldrig glömma. Catwalken, bäst i världen. Vid sju på morgonen kom jag och VG på att vi borde städa så att vi kunde åka hem och sova istället. Smart av oss. Så vid åtta satt vi oss i bilen och åkte hem. Som en liten familj på roadtripp. Jag och mina bröder.

Torsdagen började med försovning till lärarlunchen och dåligt humör. Ingen hit. Men vaddå, jag hade ju inte sovit nånting nästan. På kvällen åkte vi till Boviken för att klä skrindan. Allt slutade med häng hos VG. Jag var ganska trött kan jag lova.
Fredag, studenten, orkar jag inte skriva om nu. Jag är satans trött och ska upp om nån timme för att åka till Turkiet. Jag tror att jag får berätta om studentdagen någon annan dag. Jag pallar inte nu. FÖRLÅT!

Nu ska jag packa klart, ÅH känn peppet.
TACK FÖR ALLT MP3 <3

SOLEN

Idag har varit en underbar dag. Jag vaknade först vid åtta i morse och gick ut för att få mina öl av Ida som jag glömde hos henne när vi var där och grillade middag igår. Gårkvällen var trevligt, fastän jag var vääldigt trött. Jag somnade iallafall innan tolv. De var skönt, första natten jag sov ordentligt på evigheter. Efter jag hade fått mina öl av Ida gick jag upp och sov en stund till. Tjugo över tio tog jag bussen till Ursviken till farmor. Hon och My blev jätte glada när jag kom. Jag solade massor, nu är jag precis lagom röd. Vid ett pratade jag med Anna i telefon hon berättade att hon och några skulle och köra gokart och frågade om jag ville följa. De passade jätte bra eftersom jag redan var i Ursviken. Jag och farmor käkade lunch/middag. Sen kom Anna, Jonas och Filip och plockade upp mej.

Jag kom föressten sist i gokarten. Jag är ändå rätt nöjd, eftersom de var första gången jag körde. Nu har jag precis duschat och ska börja sminka mej. Ikväll är de klassfest i Falkan. ÖL!

Jag älskar den här veckan och nästa vecka, Turkiet.
Jag älskar farmor också.

Oro

Okej, just i denna sekund kände jag den första riktiga oron inför studenten. Jag fick liksom en klump i magen. Fram tills nu har allt bara varit roligt och huuur skönt som helst. MP3 har lyckats bli vänner på ca en vecka, de är helt sjukt. Jag har förstår nog inte riktigt vad som händer. Fast de är nog lika bra. Jag vill egenligen bara ha kul nu och de har jag!  Massor med kul. Såklart att de inte kan vara så här för alltid, men jag vill inte att de ska ta slut. Undra vad som hänt om man hade varit så här tighta under alla tre år? Fast egentligen hör de väl till att man börjar gänga sista veckorna, bättre de än inget alls. Just nu gillar jag största delen av min klass så otroligt mycket. Som de känns nu blir jag jävligt chockad när jag tänker tillbaka på ettan. När jag tänker på hur jag trodde att alla var, och alla fördomar jag hade. Skillnaden är enorm!

Som tur är åker jag till Turkiet på söndagen efter studenten, så förhoppningsvis hinner man inte tänka så mycket på att de är slut. Känslorna kommer nog att komma i kapp mej när jag är tillbaka därifrån. Just nu är mitt tempo så sjukt högt att jag knappt förstår de själv. De känns som att jag inte borde palla, men konstigt nog gör jag de. Och jag gillar läget!

Ikväll hade vi tänkte dra ihop ett gäng ur klassen till Bureå, men de blev inget. Då tänkte vi dra ihop ett gäng i stan istället, men så blev det inte heller. De blev bara jag och Lucas. Och Linn, Moa och Emelie. Alltså fler bildare än medior. Såklart funkade de med jag gillar dom med. Vi satt nere vid älven och bildarna drack folkisar. Mysigt.

Imorron blir det stan, jag har fortfarande grejer kvar att fixa till studenten. Tur att jag inte ska gå på balen, då hade jag verkligen stressat sönder nu. Det blir nog fest på balkvällen även för oss som inte ska gå. Hela nästa vecka kommer att vara spårad. Vi börjar med klassfest på söndag, resten vill jag inte berätta för då kommer ni som läser detta tro att jag är alkis! Och så är det verkligen inte.

Tack för ikväll, godnatt! <3